суботу, 3 грудня 2016 р.

Виведемо поліцейських-перевертнів із тіні!

Найпопулярніше українське інтернет-видання "Обозреватель" (1млн. переглядів щодня) теж висвітлило ситуацію навколо скандалу з подільськими фальсифікаторами-поліцейськими! Скандалу навколо подільських шахраїв-злочинців у формі немає меж!



На сайті Національної поліції Одеської області був розміщений матеріал від Подільського відділку поліції в Одеській області, де була висловлена їх позиція стосовно подій, що відбулися у Подільській міськраді 30 листопада 2016 року.

Стисло їх позиція виглядає так: "Мітингувальники на таку пропозицію не погодились, і вступили в словесну перепалку з правоохоронцями. В подальшому між ними було знайдено порозуміння. Захід завершився без порушень громадського порядку".

По-перше, порушення громадського порядку відбулося з боку поліції і конкретно першим заступником Анатолієм Конєвщинським, який злочинним, волюнтаристським чином завадив громадянам здіснити своє констутиційне право.

По-друге, ніякого порозуміння не відбулося, а відбулося свавілля, нехтування правами громадян і злочин з боку Конєвщинського.

По-третє, Подільська поліція вчинила службовий злочин, фальсифікувавши відео, яке вони надали на офіційний сайт обласної Нацполіції у якості доказу "порозуміння".

На цьому відео перший уривок із відео Подільської Нацполіції, а другий зробили атошники. На першому відео Олександр Ярошенко (Янгол) каже, що не має претензій до поліцейських, які були змушені виконувати наказ, і відео обривається!

Тобто виходить, що Олександр Ярошенко (Янгол) не має претензій до усіх поліцейських. Але на відео, яке зняли АТОшники, дуже добре чути, як Янгол каже, що не має претензій до рядових поліцейських, але має претензії до керівництва! Отак Подільське керівництво поліції хотіло відбілитися, фальсифікуючи відеоматеріали.

Це не перший випадок, коли прес-служба Подільської поліції розміщає відверто брехливі, недостовірні матеріали на сайті Одеської Нацполіції.



http://obozrevatel.com/blogs/61850-yak-podilski-politsejski-shahrai-duryat-svoe-kerivnitstvo.htm

Немає коментарів:

Дописати коментар