суботу, 9 липня 2016 р.

Афериста і шахрая Сергія Коваля чекає народний трибунал!

Після того, як Сергій Коваль став монополістом на ринку пасажирських автоперевезень міста Подільська, для подільчан маршрутка у вечірній час стала манною небесною!

Раніше, коли на ринку автоперевезень була конкуренція, власники маршруток були змушені тримати автівки на маршрутах у невігідні години, компенсуючи "неврожай", у часи пік.

Вони боялися людських скарг і розриву контрактних відношень із мерією!

Тепер, коли Серьйожа став монополістом, він цим не переймається і плює на голови подільчан із своєї маніакальної висоти. Кому на монополіста жалітися, крім монополіста! Підленька ситуація...

Спочатку він насрав на пенсіонерів. Невігідно йому виявилося возити у своїх екслюзивних маршрутках двох пенсіонерів безкоштовно.

Він зажадав у мерії 800 тисяч компенсації. І мерія йому виділила ці гроші.

Потім Серьйожа сказав: МАЛО! Хочу ще мільйон гривень. І йому знову виділили. (Простіше було просто розстріляти!)

Але нахабство БППшника, на цьому не закінчилося. Майбутній волоцюга тюремних свужених просторів сказав: не буде двох пенсіонерів у мої маршрутках! Раз на годину по маршруту ходитеме пільгова, от хай вони на ній і катаються! Жирувати у цьому місті може тільки сім'я Ковалів! "Городошники"!

Тобто, пенсіонер має стояти і чекати годину, аби проїхати безкоштовно! А може й не дочекатися! Із Серьйожі станеться. Йому збрехати - шо на тракторі прокататися!

До того ж на пільгових маршрутках можуть іздити усі мешканці. Тобто, пенсіонер ще й постоїть, схопившись за поручні у передінфарктному стані.

Розвівши пенсіонерів сім'я Ковалів взялася за решту населення Подільська. Маршрутки тупо перестали ходити у вечірні і нічні часи! Невігідно аферисту.

Люди чекають по 2-3 години, а потім викликають таксі. Серьйожа ж просто чеше яйці!

Гроші не пахнуть!

У місті визрівають стихійні бунти і на зупинках почали з'являтися отакі надписи:



Ми думаємо, що це перші ластівки Революції у Подільську, направленної проти злочинної влади і її найяскравішого представника Коваля Сергія.

Від себе, Котовських Партизанів, обіцяємо, що після Національно-Визвольної Революції усе рухоме й нерухоме майно і увесь бізнес сім'ї Ковалів будуть конфісковані на користь подільської громади, а сам зубожілий Сергій Коваль не знайде в нашому місці ніякої роботи, крім однієї: працювати водієм маршрутки. Причому відповідно створенним комітетом буде контролюватися, аби він працював з ранку до ночі і дуууже ввічливо вів себе із пасажирами.

Безсоромність цієї сімейки у пограбувані подільчан і знущанні над подільчанами вже не просто вражає, зашкалює усі мислимі і немислимі норми, моральні, етичні, людські!

Серьйожа Коваль не тільки знущається над пасажирами, він знущається над власними працівниками. Водії маршрутор жаліються на терор, який він їм влаштував. Цей самодур обкладає їх штрафами за їм же вигаданими провинами! Словом, обрадає власних працівників!

Водії згадують минулі часи, як райське, у порівнянні із нинішнім пекельним!, життя.

Закликаємо усіх подільчан встати на захист своїх прав і гідності проти махінаторів, злодіїв і волоцюг Ковалів!

П.С. В наступній статті про махінації  цієї сім'ї ми розповімо про кодимський кар'єр, що Ковалі незаконно привласнили. Шахрай він скрізь - шахрай! Людина без совісті Коваль навіть свою малу Батьківщину пограбував!!! Калірований негідник

Немає коментарів:

Дописати коментар