понеділок, 4 липня 2016 р.

Регіоналка Войцеховська "бєзпрєдєльнічає" у суді! (ВІДЕО)

Перше, ми, нарешті дізналися, що нашій вівчарці Войцеховській 52 роки. І що це єдине, де вона під час допиту у суді не збрехала!

Друге, ми дізналися, що вона вже призначена і працює директором новостворенної Ритуальної Комунальної Служби. Ще від ідеї виникнення цієї служби у голові Анатолія Іванова, ця служба створювалася саме під Войцеховську. Аби бізробітна Войцеховська долучилася до дерибану комунальних коштів.

І протести громадськості аж ніяк не вплинули на плани Анатолія Іванова протащити свою фаворитку, німецьку вівчарку і затяту регіоналку, на це хлібне місце!

Увесь Подільськ знає, що Войцеховська вміє тільки красти! Як вона вкрала будівлю пожежної охорони на Цукровому заводі площею 368 кв.метрів за 68 тисяч гривень (Перемогла на конкусі свою працівницю, яка пропонувала 67 тисяч, і відмовилася виходити в другий тур) Як Войцеховська вкрала частину дороги у людей, обнісши її парканом і перетворивши на своє подвір'я. Вкрала майстерні і службові "битовки" у дворі. Крала гроші у людей, не надаючи послуги. Працювала по фальшивим документам.

Тепер вона окрадатиме небіжчиків та їхніх безутішних рідних.

Судячи з усього призначення Войцеховської стало частиною домовленностей між Анатолієм Івановим та Тетяною Понепалюк по розділу влади й грошових потоків у місті.

Іванову дістався ласий шмат. А з відданих лакуз в нього лишилися тільки Войцеховська та Плахотний.

Третє, Войцеховська не відповіла на жодне запитання прокурора. Хоча по закону мала це робити. Суддя Сітарчук явно підіграє Войцеховській та Плахотному.

Войцеховська веде себе у суді, як нагла сука. Викручується і бреше в очі!


Підсумок: "риги" оговталися від безкарності і під проводом мера Подільська Іванова А.П. нагло повертаються у владу, до кормушки.

Зупинить їх лише атентат.

Своєю наглістю і повним ігноруванням законів вони не лишають Народу вибора.

П.С. Що цікаво Ігор Чорний надав у ютуб відео з допитами усіх свідків, крім своєї співробітниці Тані Дуральчук. Мабуть, Таня там мекала вже зовсім як вівця.

Немає коментарів:

Дописати коментар