вівторок, 5 липня 2016 р.

Влада регіоналів у Балті: таке враження, що Революції Гідності не було!

Ви знаєте хто цей імпозантний пан? Це член партії Регіонів Валерій Желіховський. Це він узимку 2014 року на Антимайдані в Одесі! (Ліворуч у шарфіку)


Ви знаєте, ким зараз працює цей пан? Першим заступником голови Балтської територіальної громади колишнього регіонала, а нині "реформатора", Сергія Мазура.

А на цьому відео Валерій Желіховський у лютому 2014 року зриває фото загиблих на Майдані, Небесної Сотні, і кидає його у сміттєвий кошик під ноги! Ну просто герой нашого часу! Реформатор від Бога і патріот України!



Тож Ірина Балагула, яка не перебувала ані в партії Регіонів, ані на Антимайдані, чомусь люстрації підлягає, а пан Валерій Желіховський чомусь - ні. Може тому, що він зі своїм босом Мазуром прослизнув у БПП?

Що в президентській партії роблять одіозні регіонали?

Другий заступник Сергія Мазура Едуард Рабінович - теж колишній регіонал.


Тобто, Сергій Мазур, пролізши у постреволюційну владу, підтягнув до себе своїх соратників по партії Регіонів! Зовсім збідніла балтська земля на таланти. Крім затятих регіоналів там і керувати нікому...

З регіоналів такі ж реформатори, як з віслюка скрипаль. Відмивати комунальні гроші і дерибанити бюджет їхні єдині таланти!

А ось Сергій Мазур зі своїм "нєзабвєнним" вчителем Бабанським (під прапорами партії Регіонів). Якого під час Революції викинули з Балти, та він там залишив своїх недолюстрованих учнів. Які вже в дечому переплюнули його.


А ось які батареї опалення встановлює реформатор Сергій Мазур в школі села Бендзарі! Грійтеся, діточки, від щедрот регіоналівської душі!



В металобрухт такі приймають по 15 гривень. А з бюджета Балтської громади списують по 95 гривень за ребро! Декларується, що Мазур встановлює у школі села нову систему опалення!

Батареї не чищені, не шпакльовані, іржаві та просто гнилі! Отаким мають побачити європейські реформи пана Мазура школярі Бензарів. Отаке у них світле майбутнє!


Але тут можна буде взимку ще списати гроші на ремонт! Але дітям цього не варто знати!

Отакі реформи, отакий європейський вибір!

Бо все, за що не візьмуться колишні регіонали сгниває! А в Балті три перші особи у владі - колишні регіонали-антимайданівці.

Тож Революції, фактично, для Балти не було! Прагненнями балтян знехтувано. Ученики Бабанського і вірні слуги Януковича рулять.

Просто засвоїли нову термінологію, аби далі безкарно красти

Немає коментарів:

Дописати коментар