суботу, 30 липня 2016 р.

Походеньки уєбеньків!

Відомий подільський сепаратист, шанувальник Путіна і голова медведчуковської партії "Український вибір" Серьойжа Гінкуляну прийняв участь у церковно-кацапській ході на Київ, буцімто молитися за мир.

Прагнув мира він ось із цим плакатом.


Перед цим він зібрав із вірян Гидеримської церкви 236 грн. 38 копійок на начебто приготування свяченої мамалиги, якою мав намір годувати, аби навернути на свою віру, безбожників Київського Патріархату, які на його думку розпалили громадянську війну в Україні і, жидобандерствуя, вбивають святих алкоголіків русского міра на донбасі.

Мамалигу, звичайно, Гінкул з'їв сам, за що отримав від сподвижників-олігофренів по носі. Кров з носа Гінкуляну оголосив міроточєнієм, і струсив з Палича гроші на вату, яку віддав Танюшкі Дуральчучкі, яка теж міроточила.

Отака в них, худоб кацапурських, релігійна образність.

Але гроші люблять, як мухи гамно!

Остання сесія міськради виділила на зарплату новому складу "Котовських вістей" 80 тис. державних бюджетних гривень.

10 тис. буде отримувати Серьйожа Гінкуляну, який за своє нице убоге кацапурське життя не написав жодного рядка, крім як пальцем гамном на власному паркані про славу русского міра.

3 тис. буде отримувати видатний подільський журналіст Толян Тіора, корифей прапорщицького сленгу.

500 гривень на місяць поклали під хвіст Танюшкі Дуральчучкі за понюшку дупи Вована Осіпова.

Словом, плеяда їбаньків буде робити вигляд газети і піар-компанії, аби подоїти на гроші безтолкового Вована Осіпова.

Респектище, Паличу!

Але несподівано у цю ситуацію втрутився "лист з потайбічного світу" від Анатолія Ковальського! "Старік Ковальський всьо примєтил, і с гроба грозно погрозил"!

Перед смертю колишній головний редактор "Котовських вістей" написав листа прокурору Галактіонову, де описав усі гидоти і неподобства, що відбуваються у редакції колишнього "Ленінського прапора".

Згадав і про тираж, що впав удвічі, і про безтолкову кадрову політику районної влади, що прилаштовувала своїх родичів на високу зарплату редактора, аби забезпечити їм високу пенсію, тобто, по суті, обкрадала державу!

І про гноблення молодих талановитих співробітників і авторів.

І про нагле втручання Бордюжи в редакційну політику!!!

Про непрофесіоналізм та інтриганство, що панують в редакції.

На жаль, редакція Котовських Партизанів, в силу етичних моментів, може опублікувати лише уривок із листа Анатолія Ковальського. Ось він:


Бо колишній прокурор-хабарник Галактіонов ним знехтував, але нинішній принциповий Мельниченко взявся за цю справу ретельно.

Усі зловживання будуть досліджені і по ним будуть відповідні висновки і наслідки.

Тож було вирішено терміново сформувати новий склад редакції, для чого із кацапурсько-безбожної ходи були терміново відкликані пожирач мамалиги Серьйожа Гінкуляну і королева навозних мух Танюха Дуральчук.

Їхня мрія сходити посрати в лавровський туалет не здійснилася, тож тепер вони насиратимуть прямо на шпальти газети "Котовські вісті"

Хоча сєпарам все одно, де в Україні срати, і тільки Свята Коліївщина покінчить з гамном, що продукує гамно.

Немає коментарів:

Дописати коментар