понеділок, 17 жовтня 2016 р.

У подільських сєпарів велика жалоба!

Сергій Гінкул плаче і замовив поминальну службу по свому куміру моторолі у гидеримській кацапській церкві. Гидеримський сєпарський поп вже рве жопу.

Танічка Дальчук, в знак скорботи, одягла чорні панчохи з чорними кружевними підв'язками і чорні труси з чорним бантом на дупі. Ліфчик одягла помаранчовий. Отака колорадська журба. Посипала немиту голову попелом, звонить п'яна с горя Вовану Осіпову і вимагає, щоби він з трибуни Одеської облради засудив вбивство новороського великомученика фашистсько-бандерівською ДРГ.

Вовочка поки зашухерився, чекає вказівок від політтехнологів і консультантів.

Сєпар Лютенко бухає з Гаріком Чорним по-чорному. Після того, як Пєцю вигнали з обітєлі влади, в нього лишалася надія лише на прихід мотороли. Ну а Гарік радіє, бо він винен гроші моторолі, пообіцяв йому 20 місцевих бойовиків у "спарту" підігнати, гроші взяв, а моторола так вдало здох! Отож два сєпарські пси і бухають разом, кожний за своє.

Войцеховська теж у скорботі, бо захарченко відмовив Похоронній службі Подільської мерії у замовленні на урочисті похорони мотороли. Тож доведеться їй обмежетися похоронами іншого злодія - Котовського. Але на Шаріку не заробиш...

Плахотний страждає більш усіх, бо його смерть мотороли напружила... Оскільки він, плахотний, наговорив більше антиукраїнських речей на відео, аніж сумнозвісний моторола...

1 коментар:

  1. Партизани, не забувайте до сепаратистів у Подільську додавати Бубнова, Власючку, Бацуру, Іванова, Коваля, Понепалюка, Понепалючку, Сінька, Скуділо, Корчового, Кашульского, Музичук, Таранчука, Драгомарецького, Десятнікова. В усіх них зараз горе!

    ВідповістиВидалити