понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Як зустрічали 11 батальйон "Київська Русь" 59 бригади у Подільську! Підробиці та ВІДЕО

До Подільська прибули 11 батальйон "Київська Русь" та 10 батальйон "Поліська Січ" 59 бригади. Вони відтепер дислокуватимуться у нашому місті.

Прибули вони трьома ешелонами 25, 27 та 28 жовтня.

Наше начальство, як їм і годиться, зігнало бюджетників на зустріч і сказало пару чергових пафосних фраз. Особливою дурістю відзначився голова райдержадміністрації Едік Доценко-Космонавт (був присутній тільки на одній зустрічі) який пробелькотів бозна-що. Про те, що промови лунали не від серця, свідчить, що вони повторювалися на кожній зустрічі буквально. АТОшники одразу згадали дитячі листі, що приходили їм на фронт: вони ніколи не були під копірку, вони завжди були щирі. Але то - діти, а це заскорузлі у цинізмі бюрократи-можновладці, для яких аби галочку поставити, а там хоч трава не рости.

Що характерно, мер Анатолій Іванов жодного разу не прийшов привітати героїв-бійців, що приїхали з війни до нашого міста. Для голови міста то не є важливим завданням і заходом!

Ми знаємо, що у 69-річного мера є проблеми зі здоров'ям, але слідкуємо за хронологією подій: 25.10. прибуває ешелон з бійцями  "Поліської Січі" - мера на зустрічі немає, 26.10 - сесія міськради на якій треба проштовхнути на посаду секретаря його давню соратницю таку ж саму "совкиню" 67-річну Волошину - мер на сесії, виглядає бадьорим і життєрадісним, 27.10 прибуває перший ешелон "Київської Русі" - мер на зустрічі відсутній, 28.10 прбуває другий ешелон з бійцями "Київської Русі" - мер на заході відсутній, хоча в цей час сидить в своєму кабінеті на пр-ті Шевченка, 2.

Іванов визначився зі своїми пріоритетами! Боротьба за абсолютну владу у місті для нього вкрай важлива, а вшануванням героїв, які захищали, в тому числі, його дупу на Сході - можна знехтувати! Іванов показав своє справжнє обличчя! Незмінного, нездоланного "совка", який шанує і усіляко облагоденствує тільки "ветерана" незрозуміло яких війн Бацуру! Для вора Бацури у мера завжди знаходяться і час і гроші!

Іванову близькі тільки мертві ветерани, тільки загиблі солдати (бо від них можна відбутися просто поклавши віночок на могилу!) на живих йому начхати!

(Прим. На відео найже немає офіціоза і начальства, дивіться на обличчя героїв та їхніх рідних!)

Бійці батальйонів, що вже приїхали, жалілися на те, що у казармах розбиті туалети, відсутні душові (поставили у дворі похідну на КАМАЗі" лазню!), не  зробили нормальну ідальню (просто загнали у приміщення польову кухню!)

Зате ми бачили депутата-хоббіта Сашу Сторожука, начальника КЕЧі (квартирно-експлутачійної частини Міноборони), у дорогущому пальто на шикарному міні-вені "Мерседес"! Саме того, хто відповідав за облаштування житла і побуту бійців батальйонів, саме того, хто отримав від Міноборони гроші на ремонт!

І цій депутатській сукі не соромно було з'являтися у такому вбранні на такій машині перед бійцями! Які, приїхавши з фронту, не мають змоги нормально помитися і сходити у теплий туалет!

Котовські Партизани заявляють, що ми не залишимо наших побратимів, бійців батальйонів "Київська Русь" та "Поліська Січ", наодинці із цією корумпованою блюзнірською владою і докладемо усіх зусиль, аби бійці отримали належні умови для відпочинку і підготовки!

А діяльністю пана Сторожука займемося впритул! Нехуй красти під час війни у солдатів! Будеш сидіти в тюрмі за воровствоі і саботаж!

Слава Україні!

Героям Слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар