середу, 19 жовтня 2016 р.

В Подільську стараннями райради АТОшники отримали гроші за земельні паї

Оформлення земельних ділянок в елітсемхозі "Новоселівський" Подільського району ще триває, а воїнам вже видали гроші за них за 2015 рік.

Стараннями голови Подільської райради Володимира Сінька вдалося уникнути бюрократичних перепон, що є прикладом для міста, де завжди знаходять букву закону, аби вас послати подалі. Де пільги знаходяться тільки для обраних підгодованих зручних "АТОшників". Де розпил бюджету і залицяння до пенсійного виборчого електорату - є головною справою.

У безвідповідальної міської влади завжди знайдуться причини і фахівці, лише для того, аби вам пояснити, чому нічого неможливо зробити. Грошей вистачає тільки на свята під час війни
і похорону ритуальну службу. (Святкуй і помирай! Ті, що йдуть на смерть, вітають тебе, о, Мер) Тобто, усі гроші спрямовуються на власний піар, бо - то для "врємєнщиков" головне.

В районі ж АТОшники Подільська і Подільського району (різниці між ними не робили!) отримали живі реальні гроші за 2015 рік. Отримали без попередніх обіцянок, що стало для усіх приємним сюрпризом і значною (для людей, що віддали здоров'я війні) фінанансовою підпорою.


Оформлення документів та усі проплати взяла на себе також Подільська райрада.

На відміну від райради Подільська райдержадміністрація не приймала участі в цьому, бо "реформатор" Доценко звик годувати людей тільки пустопорожніми обіцянками і власними фантазіями про свою непересічну особу. Пустобріх та й годі!

Ось  на таких прикладах ми й бачимо, чим відрізняються державні мужі від балаболів з команди Саакашвілі.

Ну а БПП - є БПП! В них тільки вибори на гадці.

Немає коментарів:

Дописати коментар