суботу, 8 жовтня 2016 р.

Одеські свободівці закликають мера Балти не бути сепаратистом!

Одеська міська організація ВО Свобода закликає представників як місцевої влади міста Балта Одеської області ,так і обласних кураторів переглянути і скасувати ганебне рішення по офіційному затвердженню прапора міста Балта Одеської області.


Справа в тому, що нещодавно затвердженний прапор міста Балта візуально дуже схожий на державний прапор Російської Федерації , яка понад два роки тому розпочала чергову війну проти України і ця війна триває до сих пір. Незважаючи на те , що цю війну називають АТО і постійно оголошують чергове перемир'я, ледь не щодня ми отримуємо чергові звістки зі сходу про загибель чергового Українського Героя, в тому числі з Одещини.

В умовах триваючої війни таке рішення розцінюється як громадянами України , патріотами , військовими ЗСУ , так очевидно і сепаратистами та їх московськими очільниками як провокація , ніби місто Балта очікує "московських асвабадітєлєй". Варто також зазначити , що до нас звертаються як мешканці міста Балти , так і загалом Одещини з проханням допомогти вирішити це питання. Люди налаштовані вкрай радикально , так що у Вас є всі можливості не допустити масових заворушень на півночі Одещини.

На завершення варто додати , що місто Балта має яскраву сторінку в своїй історії , яку століття тому творив Отаман Семен Заболотний та місцеві повстанці , які на певний час звільнили північ Одещини , в тому числі і Балту від червоних окупантів. Тому може варто відштовхуватися від цих подій , а не від колоніяльного минулого.

Слава Україні!

Від Котовських Партизанів: нагадаємо, що у червні 2016 року наші побратими балтські патріоти вже знищували це російське лайно, але упертий сепаратист Серьйожа Мазур знову повісив російський триколор, та ще й поціпив його на будівлю міськради. Важливіших справ у мера Балти немає! Відео знищення цієї ганчірки можна подивитися отут:   http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/06/blog-post_40.html

https://www.facebook.com/sergiy.svoboda/posts/309331442783082

3 коментарі: