четвер, 20 жовтня 2016 р.

Комуністичний троль визначає майбутнє мешканців Подільська!

Апологет радянського режиму, вірний симоненковець і невгамовний вор Бацура  виступив з промовою, де закликає не відміняти  його кровосісну організацію, передавати свій маразм наступним поколінням і "особисто і від чистого серця" пояснив, що саме він є "основним достоянієм чєловєчества"!


Після перегляду складається таке враження, що повернулися в епоху сталінізму! Але подільську владу це не хвилює, вона пестує свого попутника та подєльніка Бацуру! Бо вона сама звідти родом, з генами цинічної брехні, подвійних стандартів, невгамовної демагогії, цвинтарної блюзнірщини, прикрашенної похоронними вінками на свята.

Це їхня ідеологія на фундаменті якої вони намагаються будувати наше майбутнє у Подільську. Це їхня так звана "робота по патріотичному вихованню"!

Бацура не тільки їхній спічрайтер, він ідеолог нинішньої влади Подільська! Він подільський міні-Суслов! Навіть зовнішньо схожий. А думками - так просто брат-близнюк!

Повне йобане "Відродження" на чолі з кнуром-сєпаром Плахотним!

Давайте пам'ятати: кров убитих на руках байдужих! На Криму і на Донбасі починалося саме з таких промов, саме з таких "совкових" закликів.

Саме, коли подібна нечисть править бал і рулить на якійсь території, приходить під виглядом "совка" "русскій мір" зі своїми скрєпами.

П.С. До речі, сєпар Бацура подякував також і полоненим німецько-фашистським солдатам, бо вони теж приймали велику участь у відбудові радянської України у післявоєнні роки.

Сподіваємося, якщо Бацуру не посадять, то через декілька років він буде дякувати полоненним російсько фашистсьим солдатам за відбудову Української Самостійної Соборної Держави.

Сука Бацура, Батьківщини у нас з тобою різні! Тому - "Чемодан-вокзал-россия!" Або: "Прикусив язика - Подільська похоронна Служба - цвинтар №1"

Марійка Мазур (Маків Квіт) та Оленка Чуприна (Оленятко) Котовські Партизани, зв'язкова та радистка

Немає коментарів:

Дописати коментар