пʼятницю, 21 жовтня 2016 р.

Кулінарні вподобання сєпарши Дуральчук

Закінчилося чергове опитування на КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНАХ. Питання було дуже просте і невимушене: "Чим отруює, регулярно вживаючи, свій організм "регіоналка" Танічка Дуральчук?"

З величеним відривом переможцем стала компрофілійна відповідь, яка видавалася нашій аудиторії найбільш йомовірною до того, як Танька Дуральчук та Галка Чорна одна одній волосся повидирали: "гамном Ігоря Чорного". Причина бійки між двома курвами була саме за доступ до цього інтонсікату. Як кажуть, усі війни відбуваються за ресурси. Для когось і гамно Гаріка - ресурс.

Відповідь набрала аж 62%!

Можливо, якби опитування проводилося трохи пізніше, то були б інші результати, оскільки, як відомо, в цій війні перемогла Галка, на яку записане усе награбоване та віджате Гаріком Чорним на посаді у податковій майно, і те, що вони потім натирили та забрали у людей разом з Галактіоновим. Також на Галці квартири, машини, поля, ліси, ставки, олені з кабанами, комбайни і рахунки-рахунки-рахунки. Тож переляканий Гарік спочатку поїздив на "Ниві", а потім почав віддавати своє гамно законній гамноїдці Галці.

Позбавлена живильного інгрідієнту Танічка, спочатку тероризувала Галку по телефону, розповідаючи, який у неї був класний секс з Гаріком, які в нього великі яйця (з кабанячу голову!), як Чорний любить її взасос цілувати в усі місця на тілі, що Галці не варто конкурувати з нею, бо Гарік любить під пиво нюхати її немиту голову, що тхне смородом сиру з плісінню, але потім трохи заспокоїлась і перебігла розводити на гроші Власючку зі Стрелею. (Про це нижче)

А було так кайфно! Ось, на яке тваринне "ха-ха" пробивало Танічку Дуральчук ласування гамном Ігоря Чорного!


На другому почесному місці відповідь: "Власними менструаціями". Цим, впевнені опитуванні, Танічка лише періодично ласує, бо товар доставляється тільки раз на місяць, що вберігає Дуральчучку від остаточного отруєння і "погрєбєнія" коштом похоронної служби Подільської міськради.

Так відповіли 23% опитуванних.

Ми ж сподіваємося, що Войцеховська, пам'ятаючи, як Танічка свого часу вилизувала їй дупу за гроші, власноруч заб'є останній цвях у вічко труни небіжчиці. Це буде дуже символічно: "сукі від суки на добру згадку"!


На третьому лузерському місці відповідь "сечею Наталлі Власюк". Якісь нещасні 15 відсотків.

Але ми повторюємо, якби опитування відбувалося пізніше, то "золотий дощ", можливо, був би для Танічки Дуральчук більш рясним.

Після того, як Галка Чорна вигнала Танічку із обіймів Чорного, і відігнала від тарілки із своїм законним гамном, несповна розуму сєпарша Танічка пішла на службу до почесного караулу Власючки і Стрелі. Тож поки їй там мало навласючили і трошки підстрелили.

Нам на пошту від стурбованних містян приходили інші гастрономічні пропозиції для Танічки, як то: отруєні гриби, пацюча отрута, вода "Котовськводоканала", хлорка жменями, мишачі хвостики, карболка, збагачений плутоній, Львівське сміття.

Але Танька Дуральчучка - витонченний гурман! Тож побажаємо їй: смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар