вівторок, 18 жовтня 2016 р.

Місцеві жопоблоківці прагнуть перейменувати Подільськ у Скотовськ!

Спікерша чи поцарша (чи два в одному) Жопоблоку Танька Дуральчук, чиї друзі постійно розбивають стелу "Подільськ" на в'їздах у місто, виголосила ініциативу від Подільського відділення Жопоблоку: відмінити рішення міськради про перейменування Котовська в Подільськ, та, враховуючи закон про декомунізацію та соціальний склад населення, перейменувати Котовськ  в Скотовськ.

Мабуть, ані Танька, ані її партійні шефи в школі не вчили географію, тому не знають, що колишній Котовськ розташований на Поділлі. Тому вони так агресивно ставляться до цієї топонімічної назви, вбачаючи в ній, за звичкою, щось фашистське та жидобандерівське.


Коли щось ввижається, кажуть люди, хреститися треба! Але жопоблоківці хрестяться тільки по святах для телевізійної картинки.

Назва ж Скотовськ видається їм влучною і доцільною, бо вони вважають подільчан, як і решту українців, - бидлом, скотами.Вони воліють краще жити у Скотовську, аніж у Подільську.

Тож Котовські Партизани теж виступають з ініціативою: зібрати всіх жопоблоківців в резервацію, десь у рипі, обнести колючою проволокою, пустити по ній струм і на стінах з обох боків прибити таблички "Скотовськ". Най насолоджуються!

І чомусь ми впевнені, що наша ініціатива втілиться швидше, аніж блюзнірська маячня Танічки Дуральчук. У чому і хрестимось!

П.С. А поряд з резервацією "Скотовськ" поставити живодерню, для тих, хто вирішить втекти на волю. За живодернею - цех по виробництву шкірянного взуття. Бо робочі місця для подільчан - це програмна установка українських націоналістів, до яких мають честь належати Котовські Партизани.

Немає коментарів:

Дописати коментар