середу, 13 липня 2022 р.

Шпигунство і гомосексуалізм у Подільську. Розпуста на службі у окупанта

Якось одна українська спецслужба звернулася до відділу аналітики редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ за допомогою. Треба було провести дослідницьку роботу по виявленню можливих шпигунських мереж у Подільську та їхніх координаторів у Придністров'ї.

Справа у тому, що на ротацію на місце дислокації (у Подільськ) повертався з фронту 11 бат 59 бригади. Солдати мали певний час перебувати у Подільську і, звісно, ворожі спецслужби би шукали до них підходи. Яким можливим чином і через кого, які варіанти можуть розробляти і втілити окупанти, кого вербувати для цих цілей і мали з'ясувати спеціалісти КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ.

З очерченого нами кола потенційних зрадників та запроданців, сьогодні ми розповімо про найбільш небезпечних і вірогідних тоді.

В результаті проведеної роботи ми вказали на декілька головних потенційних верств і соціальних та професійних категорій серед яких можлива вербовка у російські шпигуни.

Найбільш вірогідними інформаторами і співробітниками ворожої шпигунської мережі могли стати місцеві повії. Як аматорки, так і професійні.

Починаючи з 2017 року, коли, через створення 11 батальйону, кількість тимчасово безхозних чоловіків у місті Подільську зросла, виникла велика пропозиція на надання жіночих сексуальних послуг. Об'яви з пропозиціями і телефонами майстринь надання послуг публікувалися не тільки на міських пабліках, але й були розвішені на дошках оголошень, стовпах, стінах розважальних закладів, особливо в районі військового містечка, навіть на стінах залізничного вокзалу. Неочікувана активність подільських молодиць на цій ниві тоді вразила усіх.

Стомлені війною солдати мали гроші і бажання, а подільські молодиці - хист і вроду.

Як правило, солдати знімали номери в подільських готелях, переважно у відомому готелі при відомому ресторані, де солдат міг відпочити із особою жіночої статі і алкоголем не тільки у номері, але й у сауні. Також і інші готелі не гребували наданням годинної оренди. Особливо блюзнірськи цей промисел видається у тому готелі, де в кожному номері лежала Біблія. Зараз там у кожному номері лежить Коран, але, на наш погляд, на тлі Корану це також неподобство.

Звичайно, солдат, коли вип'є і розслабиться, із великою вірогідністю захоче похвалитися перед вродливою жінкою (та й невродливою теж!) своїми подвигами, історіями з солдатського побуту та іншою інформацією, де накипіло й не накіпіло. Тут і допитів не потрібно, клієнт готов, операція "Дичь" проходить без зайвих кострубатостей. 

А дівчині, за передану інформацію, перепадає додатковий прироботок без зайвої амортизації жіночого обладнання і устаткування та корозійно-механічного зношування виробничих деталей.

Тож вірогідні підступні наміри ворожої розвідки мали піти цим доступним шляхом. Це дуже легкий і продуктивний метод збору інформації.

Ну, звичайно, доблесна українська спецслужба стала на заваді цим діям, були проведені запобіжні заходи, в тому числі і профілактичні бесіди з найбільш хитровиїбаними особами. І легковажні подільські жінки змушені були повернулися у лоно сімей, до традиційнних цінностей: діти, борщ і "бігом!" Місцевому батерфляйству та доморощеним "дамам з камеліями" був нанесений чутливий урок лагідної українізації.

І тоді, наклацаний по носі підступний ворог із придністровського лігва звернув свою увагу на той антисоціальний елемент, який не має стримуючого чинника у вигляді сімей. І цінності у цих осіб таки не традиційні.

Першим і найбільшим проектом ворожої розвідки став пасивний гомосексуаліст і просто підорас Юрій Майтала. Про його шпигунську діяльність КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ неодноразово писали.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2019/08/blog-post_29.html

Майталу завів у площину громадського життя Їбанатік Борисович Чорний, зв'язки якого з Придністров'ям почалися ще тоді, коли він кришував і курував усю контрабанду із цього невизнаного теріторіального суб'єкта. Важко повірити у безкорисність російських спецслужб, аби вони таку заляпану особу, ще й тоді високого статусу, за узяли за хвіст. 

Ставка на підораса Майталу, який є побічно гомосексуалістом, спрацювала. Він вів не тільки руйнівну роботу саботажу діяльності державних і правоохоронних органів у місті і районі, але й став отримувати безліч конфедиційної інформації із поки ще невідомих нам джерел. Мав доступ до конфедиційних документів, які неодноразово демонстрував у своїх відюшках. Хто постачав йому їх, хай розбираються відповідні органи.

Коли Гарік Чорний втратив свою вагу, як агент із можливостями у Подільську, наркоман Майтала був переведений під крильце іншого контрабандиста, Олега Албанського. Дружба Албанського і Майтали нам видається підозрілою не з боку їхніх сексуальних вподобань, а з боку їх цілей і намірів у громадському і політичному житті міста. Бо співпраця із шпигуном може бути для Албанського як індульгенцією у майбутньому від окупанта, так і засобом для більш ефективної роботи проти держави Україна. А фінансування шпигуна - вже злочин! У які б рекламні виблядські вищіри це би не рядилося. Саботаж не причепуриш. Недаремне ж росію намагаються засудити, насамперед, як державу фінансиста тероризму.  

http://kotpartizanen.blogspot.com/2021/02/blog-post.html

Але, хоч російська розвідка і працює за старим комуняцьким принципом: "спочатку ти - комуніст, а лише потім - імпотент", диверсійних зусиль одного пєдіка на увесь Подільськ замало. Тож треба було вербанути цілу партійну структуру, у якій тримають фішку, вірніше, тримаються за шишку, гомосексуалісти.

І такий партійний осередок, бінго!, у Подільську є! І це, невідворотньо!, "Єбануті Сектанти!" Керовані безпосередньо відомим порошенківським брехунцем Льошиком Гончаренком, також відомим пєдіком! Ось де Боря Мойєсєєв потоптався!

Про сексуальні зальоти подільських партійців "Єбанутих Сектантів" КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ писали неодноразово


https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/12/blog-post_24.html

Найбільш відомі нетрадиційні партійці, що не приховують своїх вподобань, серед "Єбанутих Сектантів" Саша Таранюк, Паліту, Леонтьєв...

Про те що вони відверті підораси і манкурти знає усе місто, але тепер вони потрапили на олівець вже за іншою, більш важкою підозрою.

Знадобиться профілактична виховна робота чи їх вже треба під арешт, ми не знаємо. Але віримо у професійність і незаангажованість наших спецслужб, свою ефективність вони вже неодноразово доводили.

Саме на нетрадиційно орінтованих, як на потенційну п'яту колону, зробили ставку спецслужби окупанта! Вони розраховують, на них  як на антисоціальний елемент, але їм невтямки, що у нашому місті ці особи чудово соціалізувалися і квітнуть махровим квітом.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2020/12/blog-post_21.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2019/10/blog-post_23.html

Але ми, редакція і загін Котовських Партизанів, впевнені, що українські ЛГБТ-шники, гомосексуалісти, лесбіянки і особи інших поки невизначених статей, є патріотами України! І рвуть жопу за суверінітет і територіальну цілістність нашої Держави! І лише подільські нетрадиційні - підораси!

Кохайтеся, чорнобриві ... хай йому грець! вже й не зрозуміло, як продовжити...


2 коментарі:

  1. У Янчевского в номерах всё писалось. Янчевский и мог сдавать информацию в Приднестровье, что вояки расказывали.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Янчик лижет жопу Гончаренке. Он в принципе что б власть получить на все готов.

      Видалити