середу, 23 жовтня 2019 р.

Міша Шмушкович планує антипрезидентські акції в Одесі, які очолить Льошик Гончаренко (ФОТО)

Рух опору капітуляції БПП в Одесі і селі Гидерим очолили два козака: Кокс Виблядкевич (позивний Кукубань) і Мишко Шмушко (позивний Шмушковая Шапка)

Ось фото цих козаків-заколотників


Гроші і настанови на заколотницькі дії вони отримали від свого шефа, барижного отамана Петруччо Панамамальдівенко (позивний Мародер)


Ось Шмушко-Шапка підписує оголошення війни Суринаму, бо Росії 5 років їхня БПП оголосити війну не наважилась. Вирішили відірватися на маленькому Суринамі, благо що він далеко.


Пошук подієльніків для антидержавних заворушень для заколотників Кукубаня і Шмушка виєвився нескладним. Місцеві кізяки-гайдамаки завжди готові продатися за гроші.

Тож до штабу опору здоровому глузду примкнули відомі в Одесі пасивісти на довєрії, пташенята гнізда Гурвіца, Серьйожа Дупалюк (позивний Кульгава Качка) та Шурік Крокоділов (позивний Жаба Борі Колесникова)


Биндюжники Качка і Жаба покинули своїх спонсорів Магу і регіонала Колесникова щоби лизати дупу безпосередньо Кукубаню і Шапці, бо гроші цим піздобольским типам Гончаренко і Шмушкович переказують на Панамські офшори.

Звичайно, для патріотів України жульман Гончаренко - не свій, а для жабів Гуцалюка і Городілова - свій в доску!


На місцевих рівнях до заколоту і бунту залучили колишніх "регіоналів" і порепаних порохоботів на кшталт Балтського голови Сергія Мазура. Цей викормиш Януковича, Порошенка і Гройсмана палко підтримує антидержавницькі акції Гончаренка-Шмушковича!


Серьйожі Мазуру Гончаренко і опальний Порох пообіцяли посаду губернатора Одещини у разі перемоги заколоту.


Насправді, у Кокса Виблядкевича зовсім інші плани відносно бунту. Його кровожерлива вампірська сутність була випадково розкрита його ж власним сайтом "Сумская. Не зарекайся". Стаття, звичайно, була термінова видалена, але цей прихований програмний заклик Льошика Гончаренка до одеситів на штальтах "Сумской" КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ встигли заскринити


Льошик мріє в подальшому пити стаканами людську кров, але поки п'є тільки баночками аналізи в медичних закладах. Тренується, конспіратор.

Але страх покарання за спробу антидержавницького перевороту (на відміну від Дупалюка і Крокоділова, у Льошика трохи мізків лишилося, так, на попісять) примушує Гончаренка маскуватися. Для цього Кукубань придбав папаху (з претензією на гетманську) і сунув в рота ерзацну сувеніру. Шахер-махер неузнавахер!


Гончаренко і Шмушкович вже придбали мілітаристську форму для військових дій. І якщо Шмушкович лише прикрив голову магічним шльомом


то Льошик-Кукубань для війни екіпірувався дуже потужно


Запорукою перемоги Льошик вважає благословіння на цей "подвиг" своєї бабушки з Ростова


Але Шмушковая Шапка підготувався до різних варіантів


Словом: оц-тоц-первертоц, ці дебіли хворї!

Немає коментарів:

Дописати коментар