суботу, 12 жовтня 2019 р.

Пасивного педераста Майталу відпиздили у кав'ярні в Подільську

Майтала заяву у поліцію не подав. Так само він не подав заяву, коли йому зламали руку і ключицю. Так само він не подав заяву, коли хлопець у Гертопах зацідів йому у пику, коли він знімав його і його житло на свій мобільник.

Пасивний педераст і мазохіст Майтала любить, коли його пиздять, і чим суворіше і міцніше, тим більше йому подобається. Якщо ви пошлете Майталу нахуй, це чмо викличе поліцію, а якщо ви дасте йому тирси від душі, то воно буде вам лише по-собачому вдячним.

В кав'ярні це відбулося так: Майтала сидів і жував суху траву невідомого походження. У кав'ярню зайшов хлопець, якого підлота Майтала поливав брудом, поки той був відсутній у місті. Переляканий і обісраний Муйдала, знає облізлий кіт чиє сало з'їв!, одразу кинувся до барменші і заволав: "Дзвоніть у поліцію, мене зараз вбивати будуть!"

Понти не пройшли. Ніхто, звичайно, цього слимака вбивати не мав наміру, його навіть не помітили, аби не його переляк і волання!, просто гепнули пару разів по його слабкому місцю, і відпустили, надавши для прискорення копняка.


Майтала одразу побіг у мерію, але ті, хто його там зустрів, поцікавилися у Майтали: "Як ваше здоров'я?". Майтала зблід і чкурнув під хвіст Вєталю Левицькому.

Там він сидить і досі.

Волоцюзі по заслузі!

1 коментар: