суботу, 12 жовтня 2019 р.

Кримінальний авторитет і проросійський сепаратист із Подільська співає на допиті солов'єм!

Розслідування проведене редакцією КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ по факту затримання відомого кримінального авторитета у місті Подільськ  приносить нові результати  та інформацію.

На цей час нам, у ході розслідування стало відомо, що затриманий - колишній "смотрящий по Подільську. Також він мав якесь відношення до аматорського спорту, на якому, кажуть, непогано наживався. І навіть займав високі державні посади в місті у галузі спорту. Туди його прилаштувала перший віце-мер Подільська Тетяна Понепалюк.

Банді, створеній цією особою, приписують напади на людей на вулицях міста, побиття, грабежі, розбій, кришування різних кримінальних бізнесів, а також участь у наркотрафіку та наркоторгівлі.

Також банда очолювана затриманим займалася вирубкою лісів у межах Подільського і сусідніх районів.

Саме на цьому подільські правоохоронці і взяли главаря.

Коли подєльнік затриманого підполковник поліції Анатолій Конєвщинський був вигнаний із Подільська в Захарьївку (Фрунзовку), затриманого кримінальника, почали переслідувати за незаконну вирубку лісу. Більше Конєвщинський не може ні для кого нічого порішати. Тоді кримінальник вирішив "порішати" питання з новим керівництвом Подільського відділку поліції. Щоби проти нього закрили справи, і дали дозвіл продовжувати вирубувати ліси і нищити наш край. Затриманий безпредєльщик запропонував новому керівництву поліції хабаря.

Але тут затриманий злодій, як кажуть в його середовищі, "нюх втратив" та "рамси попутав". Саме з цим хабарем Подільська поліція, за участю Департаменту Внутрішньої Безпеки та під керівництвом Котовської місцевої прокуратури і взяли голубчика "з полічним".

Усе було розіграно як по нотах. Дурачок, що вірив буцімто він за гроші "порішає" усе, опинився в кайданках і був відправлений у ізолятор тимчасового утримання.

Блискуча операція правоохоронців була проведена чітко, із дотриманням усіх процедур, і з отриманням усіх доказових фактів. Зафіксовано усе належним чином.




Це перше в історії міста Подільськ і Півночі Одеської області затримання кримінального авторитета такого рангу, контролюючого такі грошові потоки і створившого таке багаточисельне ОЗУ, яке налічує велику кількість бандюків-спортсменів.

Тепер, сподіваємося наших дітей у спорті будуть виховувати менш одіозні особи, які не мають відношення до криміналу, контрабанди і наркотрафіку.

Це одно з найбільших гучних викриттів у сфері корупції, бо подібні банди не можуть існувати без владного кришування.

Затриманий кримінальник, назвемо його наобум громадянин М., зараз співає солов'єм на допиті, і здає усіх своїх подєльників і покровителів. Тож пан Конєвщинський може терміново купувати квітки у Болгарію, де він придбав собі елітну нерухомість на старість на злочинні гроші і "рвати когті" туди, а пані Понепалюк терміново купувати собі квитки у Барселону або Крим, де теж має елітну нерухомість, і підтюпцем, підтюпцем.

Також, сподіваємося, що ця "перша ластівка" передує розслідуванням по іншим злочинам у інших кримінальних сферах цього "спортсмена", що сидить на кримінальному допінгу вже давно і глибоко.

Затриманий також був прорсійським сепаратистом, підтримував дружні зв'язки з відомим в Одесі сепаратистом Антоном Давидченком. Сподіваємося, ця частина його злочинної діяльності теж не пройде повз увагу правоохоронців.

А ми, редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ і загін Котовських Партизанів, висловлюємо велику вдячність від усієї подільської громади керівнику Подільського відділку поліції Олександру Михайловичу Ноздратенку та керівнику Котовської місцевої прокуратури Віталію Олександровичу Мельниченку за їхню роботу. А також усім нашим працівникам поліції і прокуратури, які брали участь у розробці і здійсненні цієї операції. Креативної і вдалої. Дякуємо Вам за те, що Ви очистили вулиці нашого міста від цієї кримінальної нечисті, за те, що наші діти не будуть виховуватись "по понятіям", за те, що бізнес не буде обкладатися бандитським податком.

З вдалим початком великої роботи Вас!

Віримо, що якщо ви потягнете за ниточку, то скільки їй не витися, а зів'ється вона у зашморг

1 коментар: