вівторок, 12 липня 2022 р.

Ой невдаха Флорентино Перес! Похилився він...

Флорентино Перес з "Реалу" і Жоан Лапорта з "Барселони" - лохи! "Ни украсть, ни покараулить!" Доведено Свинею Албанським, грандом світового футболу і мародерства у мирному місті!

От не додумалися вони вціпити фінансування своєї іграшки, футбольного клубу, на бюджети міст Мадрида і Барселони. А Свиня зметикувала! Най мешканці Подільська оплачують забавки Албанського!

Ну можуть Перес із Лапортою якогось там Мессі в "ПСЖ" чи Роналду в "Ювентус" продати, але хіба це розмах? Хіба ж то халява?!

От мала Свиня собі таку футбольну команду із оригінальною назвою "Імперія холоду", набрану із працівників своїх фірм у якості "общественной нагрузки". Ну змагалися вони там з гоноратами-гидеримами, і шкоди нікому не було.

Але ж немає такої щілини з якої б Албанський не просунув свій свинячий пятак у міський бюджет! "О, спорт - ти схема дерибану!"

Як тільки Свиня став секретарем Подільської міськради, із місцевої команди "Локомотив" посунули усіх гравців (мабуть, продали у "Ювентус", а гроші поклали в міський бюджет!) а в команду "Локомотив" завели гравців із "Імперії холоду", гранда світового футболу.

Далі зовсім нагло і примітивно. Міську команду перейменовують у "Імперію холода" і утримують за рахунок міського бюджету! Ловкость ратиць, і ніякого мошенства!

Тобто, приватна команда Албанського, з усім ігровим складом, із назвою його фірми оплачується не Албанським, не приватними спонсорами, а усіма мешканцями міста Подільська, сел Ліпецьке, Олександрівка і Казбеки. Хоча ми за це не голосували. Офігенно ненажерлива Свиня Албанський повісив на мешканців громади свої розходи! Суперхалява!

Албанський вчергове пограбував Подільськ!

Тепер на черзі пограбування подільських дітей на обурутці з бомбосховищем і відмив грошей на цьому через фірму братів Кузіних. Так нещасних 2,1 млн. грн. Про що нам дуже детально повідомила наш партизанський агент Татьяна А. (ім'я у цілях безпеки і конспірації не розголошується)

Флорентіно, Жоан, сім'я Аньєллі, арабські шейхи - лохи ви дурнуваті, вчиться у Албанського як робити бізнес на футболі!

Прокурор Стадник, знай, що доходи Албанського набагато більші, аніж ті, з яких він тобі платить податок! Найобують тебе, Серьйожа! Як Чорний найобував Галактіонова, коли брав з підпільних казино 400 долярів на місяць, а у прокуратуру приносив 200 долярів.

О світ піддослідних пацюків, як же прикольно за вами спостерігати!

3 коментарі: