вівторок, 19 липня 2022 р.

Паламарчук: від феодалізму до рабовласництва!

Найдорожче що у нас є - то українські діти. А вже потім наші черноземи, природні копалини, наші річки і ліси.

Зараз ми воюємо не тільки за те, аби не передати цю війну нашим дітям, але й за те, аби не передати державу з феодальним устрієм, а саме такою наразі є Україна, нашим дітям.

Але наші феодали розбещені безкарністю, вже зазіхають на те, щоби перетворити наших дітей на своїх рабів. Феодали обкрадають країну під час війни - і їм сходить це з рук, то ж вони впевнені, що і за експлуатацію наших дітей їм нічого не буде. В разі проблемок - відкупляться. З награбованого.

Місцевий ошуканець, феодал, єесівець-бепепешник голова Куяльницької селищної ради Сергій Паламарчук, є власником багатогектарних садів, які він отримав незаконним чином у 2008 році перебуваючи на посаді голови Котовської райдержадміністрації по квоті Соціалістичної партії України (зараз партія Ківи. Потім були Фронт Змін, партія Ляшка, БПП тощо) Коли держава оголосила для фермерів програму "Сади України" і давала на реалізацію гранти, керівник району Паламарчук не став шукати фермерів, а, використовуючи службове положення, забрав грошові гранти від держави собі коханому.

Увесь час, з 2014 року, поки тривала війна, він торгував своєю продукцією з росією, державою-окупантом. "Кушайте, ми же братья, сладкие украинские яблочки!"

У цьому році, коли стало важкенько знаходити дармовий людський ресурс, ця худоба пішла на злочин проти людства.

У селі Гидерим він наймав дітей, яким ще не виповнилося 13 років, і автобусами відвозив їх у свої сади. Діти збирали для Іудушки Паламарчука черешню. За рабський дитячий труд Паламарчук платив дітям по 100 гривень за день роботи! Хіба це не є підлість? Чи зможе його синуля прожити на 100 гривень день у Лондоні? Чи дітей обманювати можна, бо малі? Бо з неблагополучних сімей, тож не поскаржаться до правоохоронців?

У селі Гидерим багато дітей з неблагополучних родин (неповні сім'ї, батьки пиятики, багатодітні сім'ї, де батькам важко забезпечити дітей). Ось саме користуючись сам цими труднощами Іудушка і експлатував неповнолітніх на рабському труді.

І найогидніше: кожного ранку, аби забрати дітей на плантацію, приїздив шкільний автобус з Малого Фонтану. Тобто, Іудушка Паламарчук використовував комунальний автотранспорт, що належить Куяльницькій сільраді, для своєї комерційної наживи, для особистого власного бізнесу! Аби відвезти маленьких рабів на латифундію під Гоноратою.

Про те, що можновладці Подільського району практично завжди використовують державний автотранспорт для своєго приватного бізнесу КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ неодноразово писали. Це просто кримінальна пошесть!

http://kotpartizanen.blogspot.com/2022/07/blog-post_6.html

Звичайно, ніяких дозвільних документів із батьками дітей на роботу Іудушка не оформляв, що теж є злочином. Неповнолітні не мають права працювати без дозволу батьків. Але рятувати треба було не дітей, а паламарчуковську черешню.

Діти, які працювали на рабовласника Паламарчука не мали жодного соціального захисту, соціальних гарантій. А якби, не дай Боже!, на цій роботі, пов'язаній із ризиком травм, із дітьми щось-небудь трапилося? Паламарчук, він же Іудушка, сказав би про неоформлених дітей, що він знати їх не знає.

Було би те ж, що трапилося у ситуації з другом Паламарчука по партії "Єбануті Сектанти" балтським мером Серьйожою Мазуром. Коли декілька років тому, при підарі пороху, при якому Серьйожа квітнув, як гнійник, ремонтували багатостраждальну школу №3 у місті Балта.

Фірма підрядник відмовилась фарбувати на верхотурі, бо не мала ліценцізї, фахівців, і робота була небезпечна. Тоді Серьйожа Мазур, друг Паламарчука по БПП та ЄС, прислав своїх неоформлених хлопців із фірми "Фортеця". Один з них під час роботи впав з верхотури і загинув. Серьйожа одразу сказав, що не знає, хто це такий, що він там робив, і нічим не допоміг сім'ї загиблого. А в садах Іудушки Паламарчука на верхотурах дерев працюють (зараз на вишнях!) неповнолітні подільські діти!

Свиня Албанський, кореш Паламарчука і Гончаренка, обкрадає дітей у школах і дитячих садках. Він списує на них 21 тону вершкового масла, коли діти не ходили до навчальних закладів. Вириває у дітей з рота їжу! Але ж це не діти київських чи подільських можновладців.

Підорас колишній воєнкомісар Андрюша Щесний за хабар видає довідку на виїзд із України сину Паламарчука Владу, відомому автодріфтеру. Буцімто, Владік такий вже кончений інвалід, що може жити тільки у фешенебельному готелі в центрі Лондона на папині гроші. От про цю "дитину" гандони Андрюша Щесний і Віталя Колосович подбали. Гроші, які заробив Іудушка на експлуатації гидеримських неповнолітніх дітей, пішли у кишеню співробітникам Подільського військомату! Хай вони вам вилізуть боком, мразота!

http://kotpartizanen.blogspot.com/2022/03/blog-post_24.html

А тепер про головне. Йобаний вам месідж:

Ми закликаємо усіх мешканців Подільської громади, Куяльницької громади, усього безкрайнього Подільського району ні в якому разі не критикувати Іудушку Паламарчука, Узурпатора Албанського, Серьйожу Мазура та інших гнид! Категорично не можна цього робити!

Бо вони є влада! Сакральний такий авторитет у підлих свиней! Незважаючи на те, що вони крадуть і грабують державу під час війни, ми маємо цілувати їх у дупу і віддавати їм почесті і останнє майно! Віддавати наші гроші, наші землі, наших дітей у рабство!

Те, що вони крадуть гуманітарку, дерибанять бюджет, нищать і вбивають українців - набагато менше біда, ніж те, що ми будемо розповідати про це! Хіба це не зрозуміло, якщо ти патріот?

Тільки будучи рабами місцевих свинособак ми зможемо виграти війну із росією! Хіба це не зрозуміло?

Влада завжди тимчасова. Чому тимчасові недоумки вважають себе богами?

П.С. Оця жіночка з Гидериму має намір подати заяву в поліцію на Сергія Паламарчука, що її неповнолітній син отримав у Паламарчука, на виснажливій роботі, травми, внаслідок чого травмована психіка дитини загрожує навколишнім людям і навіть народам!

4 коментарі:

  1. Його жінка Оля нажирає собі сраку на цих грошах що Паламарчук витискає з грошей на дітях з неблагополучних сімей! Там уся паламарчуковська сімейка кончені ублюдки!

    ВідповістиВидалити
  2. блядь какая же нелюдь этот раковый паламарчук

    ВідповістиВидалити
  3. Паламарчук, Албанский, Тищенко устраивают нынешнюю власть?

    ВідповістиВидалити
  4. Зараз нове керівництво СБУ - треба їм дати статтю, може на сайт СБУ - бо місцевим - то таке - всі пов'язані(

    ВідповістиВидалити