середа, 6 липня 2022 р.

Три притопа, два прихлопа...

Наше видання неодноразово писало, що головним вигодоотримувачем від розрухи і бардака, що утворилися в місті у результаті підступного усунення мера Іванова і узурпації влади Олегом Албанським, є перший зам в.о. мера Свині Албанського Олена Музичук.

Глибина її кримінального падіння вражає своїм цинізмом і наглістю. Отож ми почнемо висвітлювати для громади у цій і подальших публікаціях факти її корупційних злочинів.

Коли утворилася Подільська громада у складі Подільськ, Ліпецьке, Олександрівка, Казбеки, подільським корупціонерам відкрився новий фронт для оборуток не лише по землі, а і по інших бізнесах та громадській інфраструктурі. 

Одним із надприбутковіших бізнесів є торгівля. Особливо коли розходи по бізнесу несе громадський бюджет (ми з вами!), а прибуток йде в кишеню чиновника-бізнесмена.

Як відомо, чоловік Олени Музичук Олександр Музичук очолює комунальне підприємство "Ритуал-сервіс" (до якого у редакції багато питань і ми усі їх висвітлимо!) Підприємство має власний комунальний автотранспорт (усі самі розуміють для яких потреб і функцій).

Так ось, щоранку вантажівка підприємства завантажується свіжим (ніякого чорного гумору!) хлібом та іншими продуктами і прямує у село Ліпецьке. Везе продукти у магазин, що належить... три притопа, два прихлопа!... Олені Музичук!

Перший заступник мера, користуючись службовим положенням, орендувала за символічну! ціну комунальну власність (приміщення) і має магазин у густонаселеному селі. Крім оборутки із орендною і орендною платою хочемо відмітити, що для перевезення продуктів для магазину використовується комунальний автотранспорт, комунальний бензин і труд працівника комунальної установи у робочий час. Використовується для приватного бізнесу пані Музичук, яка є по сумістництву держслужбовцем.

Класно Лєнка влаштувалася, розходів ніяких, а весь прибуток - у кишеню! Тобто, розходи несе міський бюджет.

Олена свєт Валеріївна довго інвентерізувала майно вновь прибулих у громаду суб'єктів і, здається, пітніла не даремне. Напітніла на магазин і не тільки. Ліпецький голова пані Лазоренко не може бути не в курсі оборутки (тож ми не дивуємося дружбі між гончаренківським кадром Лазоренко і Музичучкою), як і Свиня Албанський (частий гість у ліпецьких пенатах), який вже мріє злягти "на больнічку".

Можливо, липечани й не настільки гидливі і налякані, аби не вживати продукти з "труповозки", але... для Олени Музичук це створює переваги перед конкурентами-бізнесменами із села Ліпецьке, бо здешевлює розходи. Тобто, нечесна конкуренція за рахунок використання службового положення і андмінресурсу для власного бізнесу.

Коротко: держчиновник використовує рухоме й нерухоме держмайно і труд комунальних працівників для власного незаконного збагачення, держава недоотримує податки, міський бюджет використовується не за призначенням.

І це лише один із корупційних злочинів чарівної феї Музичук.

Комусь може видатися, що подібне крадійство під час війни це за межами добра і зла... Нам теж так видається.

Ми вважаємо посібниками окупантів тих, хто грабує державу під час війни. Послаблює і руйнує тил воюючої країни.

В наступних публікаціях ми розповімо про інші оборутки Олени Валеріївни із бюджетом та інфраструктурою громади, а також про дєлішки двох відомих у місті птахів, та фінансування бізнеса одного із депутатів із москви, столиці держави окупанта

П.С. Ми - не раби, раби - не ми!


1 коментар: