понеділок, 11 липня 2022 р.

Говорити правду на часі завжди! Усе інше від лукавого з мордору

Місцеві феодали, колаборціоністи і корупціонери усіма силами намагаються зберегти владу та ще й колосально нажитися під час війни. Вони руйнують нашу державу не менш ефективно, аніж путін-хуйло.

Своїм крадійством вони сіють зневіру і розпач серед українського народу.

Захищати батьківщину від них завжди наразі.

Відкладаючи їх покарання, ми відкладаємо нашу Перемогу!

Подивіться це відео. Наша землячка журналістка Оля Левчук говорить саме про це, і вона абсолютно права! Те, про що вона каже, то нагально і актуально саме зараз!


Коли ж із внутрішнім ворогом воювати, як не під час війни? Чому ми маємо під час війни терпіти усю цю пошесть? Терпіли ніколи війни не вигравали!

У Авгієвих конюшнях Подільська насрали не коні, а свиня із підсвинками. Албанський, Музичук, Гончаренко, Паламарчук, Ходюк, Шепитко, Чорний, Тіора, Маланюк, Стадник, Войцеховський(ка) та інша небагаточисельна нечисть. Їхня окупація нічим, ми підкреслюємо, нічим не краща за мордорську окупацію.

30 років незалежності у внутрішній окупації це довели у повній мірі. Їхня окупація дала, і дає, можливості для окупації із зовні.

Авгієві конюшні Подільська має почистити бурхливий потік народного гніву, чи є більш хірургічний, але не менш невблаганний, потік? Га, київські геракли із повноваженнями?

Чи по Подільську, вже лишається тільки із "Хаймарсів" стріляти, як по Зміїнному?

Люди, не будьте байдужими, бо "Кров убитих на руках байдужих"

З нами правда і Бог!


3 коментарі:

  1. Шепитко первый вор! Чортовое колесо украл. 200 тонн металла!

    ВідповістиВидалити
  2. шепитько и албанский два алкаша и свиньи твари

    ВідповістиВидалити
  3. Албан это просто пиздец, из какой жопы выполз этот гованюк у власть? Это ж барыга йобаный, ему трусами на базаре только торговать.

    ВідповістиВидалити