понеділок, 1 лютого 2021 р.

Албанський та хабарі! Злочини депутата Подільської міськради

Депутат Олег Албанський є хабарником.

Згідно українського законодавства, не тільки той, хто бере хабарі, але той, хто дає, скоює кримінальний злочин і несе кримінальну відповідальність. І є хабарником.

Найвідоміший і найгучніший хабар Олег Албанський, разом із депутатом Одеської облради Сашею Маланюком, дав Юрію Майталі. Він купив йому за 18 000 грн мотоколесо, пропонував купити Майталі машину.

Враховуючи, що тоді Юрій Майтала був не просто наркоманом і кримінальником, а кандидатом на посаду міського голови, тобто, Майтала був публічною особою, то факт такого подарунку треба розглядати, як підкуп свого конкурента. Шляхом дачі грошового хабаря, про що Майтала сам розповів в одному своєму відео, яке є в архіві КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ.

Також цей епізод можна розглядати, як порушення виборчого законодавства у передвиборчий період.

Албанський - хабарник!

Дивно, що цей факт, де істота Майтала публічно заявляє про отримання хабаря від Албанського не зацікавив Подільську поліцію. Хабарника Албанського та хабарника Майталу слід затримати і розпочати кримінальне провадження! Дивна сліпота у цьому випадку подільських поліцейських бентежить громадськість!

Але це не єдиний факт скоєння злочину (дача хабаря!) Олегом Албанським!

Під час виборчої кампанії осені 2020 року Албанський роздавав хабарі наліво і направо, підкуповуючи виборців.

Мешканцям сел Олександрівка та Липецьке Олег Албанський, крім грошей, роздавав ще й борошно. Щоправда і тут, як завжди!, надурив людей! Обіцяв за їхній голос 50 кг борошна, а видав лише 25 кг.

Багато хто з мешканців цих сел хочуть отримати ще свої 25 кг борошна. Бійці загону Котовських Партизанів готові очолити протестні акції під офісом Албанського. Готові створити громадську організацію "Геть із влади брехуна і хабарника!"

Ми впевнені, що багато хто серед обдурених мешканців підтвердить факт хабаря.

Ініціатива знизу є головним проявом громадянського суспільства, яке ми з усіма небайдужими подільчанами намагаємося створити у нашій громаді.

Тому у владі не мають перебувати хабарники і злочинці!

П.С. Звертаємося до Подільського відділку поліції з вимогою вважати цю публікацію заявою про кримінальне правопорушення і відкрити кримінальне провадження для розслідування усіх обставин дачі Олегом Албанським хабаря Юрію Майталі. Тим більш, що Майтала заявив, що хабар то була ініціатива Албанського




6 коментарів:

  1. Албанского шкуру давно пора посадить! Кровопивец!

    ВідповістиВидалити
  2. Прикро, що можна купувати людей і Закон. І що тільки КП називають злочинців і порушників по іменам. Всі ці люди мали б бути ізгоями суспільства, а вони правлять нами. Невже ми такі слабкі й безпорадні - нас же переважна більшість!

    ВідповістиВидалити
  3. Да взяточник он! Майталу наркомана спонсировал, курва, сибе грошики наживал на труде и облапошивании работяг. В тюрму суку за дело!

    ВідповістиВидалити
  4. - Скажи, хто твій друг - а я скажу - хто ти!
    - Майтала, мій друг!
    - ?!? (нецензурна лексика)

    ВідповістиВидалити
  5. Да Олежка лоханулся! Но кто ему доктор? Сам залез в это дерьмо. Никто не толкал его дружить с педерастом майталой! Хотел всех наебать, а наебал себя. Говорили ему нормальные люди с пидарком не связываться, предупреждали...

    ВідповістиВидалити
  6. Албанский и Майтало сладкая параочка в Котовске!

    ВідповістиВидалити