неділю, 7 жовтня 2018 р.

У Подільську поліцейський кришує рекетира!

Подільський кримінальник-рекетир Максим Максимов, що працює під прикриттям директора ДЮСШ Подільська, вимагав щомісячну данину з одного із подільських бізнесменів. Той спочатку платив, але потім грошові апетити рекетира Максимова стали непомірні і непідьйомні для бізнесмена. Через цю данину бізнес ставав збитковим.

Бізнесмен відмовився платити. Максим Максимов почав йому погрожувати, потім приїзджати до нього зі своєю бандою і катувати підприємця. Тоді бізнесмен звернувся за захистом до своїх друзів.

В черговий раз, коли Максимов приїхав за даниною, його зустріли вже друзі бізнесмена. Максимов отримав сувору відсіч і втік.

Але на цьому історія не завершилась, бо беспредєльщики не зупиняються, особливо, коли мають підтримку поліції.

Кримінальник Максимов звернувся до свого корєша кримінальника мєнта-перевертня підполковника Анатолія Конєвщинського (кримінальне погоняло Конь): мовляв, наш спільний бізнес страждає, не хочуть платити, натомість дали тирси.



Що робить у цьому випадку підполковник поліції Конєвщинський? Мав би затримати громадянина Максимова за рекет і покласти край його злочинній діяльності, захистити бізнес від наїздів рекетирів. Натомість Конєвщинський (Конь) звертається до друзів бізнесмена із проханням помиритися із Максимовим і обкласти бізнесмена даниною спільно 50/50! Він навіть намагався організувати трьохсторонню зустріч: Конь, Максим і друзі бізнесмена для примирення. Тобто, пропонує нову злочинну схему, замість викриття злочину Максимова і боротьби із корупцією!

Звичайно, Конь і Максимов були послані куди подалі. Але їм - усе Божа роса!

Тобто, в цій історії ще раз прозоро висвітлилось, що увесь кримінальний бізнес у Подільську кришує підполковник поліції Анатолій Конєвщинський. А керує ним безпредєльщик-кримінальник Максим Максимов. Вони давні корєша і подєльники.

Про цю історію, історію кримінального злочину, останній тиждень гудить усе місто. Не знає про неї чомусь лише начальник Подільського відділку поліції М.Г. Піщанський.

Чому?

А тому, що дядя Коля хочет кушать!

Смачних вам людських сліз і людської крові, М.Г. Піщанський

9 коментарів:

  1. Блядь что творится! Когда же в нашем городе порядок наведут?

    ВідповістиВидалити
  2. Дядя Коля хочет кушать ? А дядя Толя уже наелся ? Или дядя Толя уже не антибиотик ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дядя Толя так само Антибіотик. Антибіотики колишніми не бувають :) А от дядя Коля зі своїми акулячими апетитами в нашому місті не потрібен

      Видалити
  3. Рекомендую сделать очередной обыск у матери дома Максимова и у него дома, снова можно найти оружие не зарегистрированное

    ВідповістиВидалити
  4. Дядя Коля не нужен- - это понятно. А Антибиотик нужен ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Почитайте, шановний-на, наші публікації і ви дізнаєтеся наше ставлення до цього персонажу

      Видалити
  5. Два дебила - это сила ))) Какие же дебильные у этих двоих рожи (((

    ВідповістиВидалити
  6. Кров Максима Скулька вчора пролилася. Смачного Николай Григорьевич! Кто следующий?

    ВідповістиВидалити