суботу, 27 жовтня 2018 р.

Подільські анекдоти. Принуждение к вежливости

Чому у житті суспільства так важлива загальна публічність інформації, прозорість усього що відбувається? Бо вона робить людей ввічливими, стриманими, менш агресивними у спілкуванні.

Приклад:

Усі наші читачі пам'ятають, як на аудіозапису розмови (опублікованному на сайті КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ) кримінальник Макс Максимов (погоняло Косой) який крив Юрія Майталу найвідбірнішими матюками, після того, як Юрій Майтала заявив, що розмова записується і запис буде опублікований, одразу став називати Юру-Крішнаїта "геєм". Уявляєте, не підорасом, не підором, не педерастом, а геєм.

Ледь не з великої літери!

Як тільки Максимов дізнався, що розмова буде опублікована, йому одразу захотілося стати політкоректним!

Мер Анатолій Іванов у приватній розмові декілька разів назвав Тетяну Степанівну Понепалюк "затичкою". Як тільки він дізнався, що через ввімкнений мобільний телефон співрозмовника цю бесіду чує Валерій Васильович Понепалюк, Іванов одразу перестав називати Тетяну Степанівну "затичкою".

Навіть 30-річний мер-феодал вміє стримувати свої брудні і негативні пориви у випадку їх публічного оприлюднення.

Тож велика сила друкованого, зафіксованого і оприлюдненого слова несе великий суцільний позитив.

Шануймося, бо ми того варті!

2 коментарі:

  1. Слышал об анекдотический случае. Мэр Иванов кого то из граждан назвал щенком и что в Котовске действуют ивановские законы, а не государственные. Этот гражданин вызвал милицию,находясь в кабинете Иванова и прямо там написал заявление с требованием арестовать гражданина Иванова. Анатолий Павлович вышел в туалет,но не вернулся в кабинет,а оказался в больнице. Гражданин подал на Иванова в суд и суд присудил Иванову 15 суток административного ареста. Анатолий Павлович через туалет снова попал в больницу и таким образом не был арестован

    ВідповістиВидалити
  2. Да, надо быть вежливым. Вежливость - лучшее оружие вора )))

    ВідповістиВидалити