четвер, 25 жовтня 2018 р.

"Лучший друг всех детей" покидає нас! Радіємо!

Нардеп Льошик Гончаренко, мабуть, найпідліша людина у світі! Заради свого піару, він готовий на будь-який цинізм, блюзнірство і зловтіху. Він потопчеться для піару на будь-якому чужому горі!

Тепер він запросив до Верховної Ради на шматочок тортика харківську дівчинку Діану, якій у школі відмовили у тортику. І запевнив, що вона зможе поїсти тортика із народними депутатами!

Про те, що дорога до ВР з Харкова перекриває вартість шматочка ми вже не говоримо! Навіщо "трєпєтному" Льошику нагадувати про це?

Та ти і твої колеги, якщо вас допустити до тортика зжеруть усе! У школі в дівчинки було більше шансів!

Ти не залишки тортика їй пропонуй, ти, і твої колеги-депутати, перестаньте красти у держави, у батьків дівчинки Діани! Тоді їм і на тортики вистачить, і на відремонтовані класи вистачить, і на усе щасливе дитинство і заможне життя у подальшому вистачить!

Єдине, що радує в цій ситуації, знаючи фантастичну жадібність Льошика Гончаренка, що якщо він витратився на піарний тортик, то він, мабуть вирішив балотуватися по харківському округу на наступних виборах у ВР! І залишить Подільськ і подільчан у спокої!

От за це дякуємо! Тортик з нас!


5 коментарів:

  1. Тварь! Носит же земля такую тварь!

    ВідповістиВидалити
  2. Нелюдь, чтоб ты подавился этим тортиком! Чтоб ты всю жизнь ёжиками срал...

    ВідповістиВидалити
  3. Я бы рекомендовал Партизанам сделать аудиозапись выступления этого губошлепа-пидараста,где он хвалил Януковича,а участников событий 2004 года назвал ржавыми гвоздями. эту запись включать через громковоритель на всех собраниях этого пидара

    ВідповістиВидалити
  4. Не за что. Обязательно выставьте запись с его очередным выступлением в сопровождении этого аудио шедевра.

    ВідповістиВидалити