четвер, 4 жовтня 2018 р.

Некромант Максим Перлєй. Потайбічна загадка

Отакі от об'яви розвісив Максим Перлєй по усьому місту у руслі неподобств показанних КОТОВСЬКИМИ ПАРТИЗАНАМИ у попереднього відеосюжету.    http://kotpartizanen.blogspot.com/2018/10/blog-post_1.html


Наприклад, на цій об'яві, дві вказані квартири стоять порожні, в них ніхто не живе, бо власники вже декілька років покійні. Рідних ці квартири не цікавлять. Ані вони, ані покійники тепла не споживають, але, все одно, Перлєю винні.

На резонні зауваження Максим Перлєй заявляє, що борги небіжчиків мають оплатити їх рідні.

Рідні, звичайно, хуй з прибором клали на Макса. Вважають, най Перлєй взискує гроші, для того аби віддавати їх Максимову на чай, каву, цигарки, з покійних.


Але тут постають непрості запитання:

Цікаво а) яким чином цей доморощений Данте Алігьєрі розраховує доставляти небіжчикам по місцю їх постійного нинішнього перебування платіжки? б) чи потряплять ці люди у пекло, якщо за життя вони не встигли розрахуватися з Максимом Перлєєм?  в) чи пройде майстер клас по виділенню гігакалорій від котлів і обмін досвідом із чортами у пеклі Максим Перлєй?

А тепер загадка: Максим Перлей вимагає гроші не тільки з живих абонентів, але й з померлих, чи буде він фінансово допомагати тим померлим, яким він допомагає фінансово за життя?

Відповідь на загадку пишіть в коментах. Є два варіанти 1) так, Максим Перлей фінансуватиме покійників і доглядатиме їхні могили 2) ні, Максим Перлєй зробить вигляд, що він покійників не знав ані в живому, ані в мертвому вигляді

Підказка: підказку ви можете знайти в попередній статті на шпальтах сайту КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ

1 коментар: