четвер, 4 жовтня 2018 р.

Подільський "авторитет" Максимов грабує дітей-спортсменів!

Директор ДЮСШа міста Подільськ і по сумістництву нібито "авторитет" серед братви Максим Максимов розводить і оббирає подільських дітей, яких має тренувати безкоштовно, за зарплату.  Тим не менш, він, повз касу, бере з батьків кожного дитини, що тренуються у нього, 200 гривень щомісяця.

Про те, що навчання в секції бокса безкоштовне, свідчить оця об'ява на сторінці відділу освіти в соцмережі Фейсбук.


Тим не менш, батьки хлопчиків підтвердили редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, що щомісяця Максим Максимов вимагає з них 200 гривень! І вони платять, думаючи що це на законних підставах.

Насправді, це шахрайство і рекет директора Подільської ДЮСШ Максима Максимова.

Тобто, він доїть не тільки директорів комунальних підприємств міста, але й батьків своїх учнів. Тобто, мешканці міста забирають гроші у своїх дітей, щоби Максим Максимов відніс ці гроші власним дітям.


Також, згідно опублікованих нижче світлин, ми бачимо, що секції усіх видів спорту в Подільській ДЮСШ - безкоштовні! Тобто, такий загальний порядок і закон! Але не для Максима Максимова, який принагідно грабує дітей, використовуючи своє службове положення.




Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ звертається до батьків дітей, що займаються в інших спортивних секціях Подільської ДЮСШ: чи вимагали тренери у вас оплату занять ваших дітей, чи все відбувається на безкоштовній основі?

Ваша думка важлива для усіх, хто хоче, аби в місті припинився беспредєл і корупція!

Одним із організаторів яких є Максим Максимов.

Раніше ми думали, що основною характеристикою для Максима Максимова є слово "бандит", тепер ми розуміємо, що основною характеристикою для "авторитета" Максима Максимова є слово "крыса"!

Амінь

14 коментарів:

  1. Деньги отдаём ему лично в руки! Никаких квитанций, никаких чеков.

    ВідповістиВидалити
  2. Авторитет грабит детей? Западло. Какой он на хуй тогда авторитет?

    ВідповістиВидалити
  3. Там и футбол платный, каждый месяц по 350грн в этом году, в прошлом 300 +еще 450 грн взнос на год. Могу скинуть переписку тренера с родителями

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо вам! Будемо дуже раді отримати і опублікувати

      Видалити
    2. Хто цей тренер? Його ім'я вкажіть, будь ласка

      Видалити
    3. Вы путаете, мой ребёнок ходит тоже на футбол, мы платим 350 в месяц, но мы занимаемся на платной основе ФК Бирзула, а не в дюсш. Платим через банк на расчетный счёт. И взнос не 450, а 400, если уж тут все такие честные)

      Видалити
  4. Куда вам инфу скидывать? И будет ли гарантированна анонимность?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Скидайте, будь ласка на оцю ел. адресу: ivangontakoliy@gmail.com

      Видалити
    2. Анонімність буде гарантована 100%!

      Видалити
    3. Ми поважаємо право людини на анонімність. Як і решту прав людини. Ми у змозі забезпечити Вам анонімність

      Видалити
  5. Вопрос не в том как или кого грабит авторитет, крыса он или барыга, а вопрос в том, кому он часть из этих денег приносит. А приносит он мзду Антибиотику- мэру Иванову.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Те, що частину грошей він віддає Конєвщинському ми знаємо. Конь має долю в усіх кримінальних бізнесах міста. Про те що Максимов віддає частину кримінальних грошей Іванову ми не чули. Тому не можемо бути впевненими що це так. Якщо маєте докази, будь ласка, пришліть нам на цю адресу ivangontakoliy@gmail.com

      Видалити