вівторок, 23 жовтня 2018 р.

Місія ЄС зухвало і хуліганськи порушує закони України у Подільську!

Вони плюють на закони України нагло і цинічно. Вони ставляться до нас, як до худоби. Вони - європейські смердючі свині із європейського захолустя.

Вони паркуються, де вважають за потрібне, порушуючи правила дорожнього руху.



Подільські поліцейські, що проїзджають повз, роблять вигляд, що нічого не помітили.

Блять, він створив аварійну ситуацію на дорозі, припаркувашись у метрі від бордюру, автівки змушені виїджати на протилежну смугу, він, сука єесівська, запаркувався у паркана, де заборонено водію у пасажирам виходити із автівки!!! А він вийшов. І пішов по своїх справах залишивши автомобіль посеред дороги, центральної вулиці міста.

Подільські поліцейські, невже ви не помічаєте цього порушення? Чи ваша запопадливість перед європейськими бюрократами дозволяє їм нахабніти на вулицях нашого міста?

Номери автівки бачите, фото, як доказ, є. Поставте на місце порушника, складіть протокол. Він має поважати закони України і дотримуватись їх, перебуваючи у нашій країні!

Все має бути Україна!

5 коментарів:

  1. Да треба поважати закони

    ВідповістиВидалити
  2. Так за рулём не ОБСЕшник, а водила, по уровню умственного развития типа Лехи Гончаренко, пардон, губошлепа-пидараста. Но меры к долбоебам полиция должна принимать.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Машина їхня. Відповідно водій їхній. Минулого разу це був громадянин Чехії. Громадянин якої країни цей пан, нам невідомо. Але правила дорожнього руху в Україні не можна порушувати нікому

      Видалити
  3. Так соберитесь и сделайте гражданский арест. Открутить колеса. Пусть не ездит.

    ВідповістиВидалити