понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Корупційна оборудка подільської мафії із подільською владою (ВіДЕО)

На цьому запису, який є  прелюдією до погроз керівника ДЮСШ і по сумісництву "братви" Максима Максимова на адресу громадського активіста Юрія Майтали, Максимов дуже піклується про захист і спокійний стан душі міського чиновника і керівника комунального підприємства Максима Перлєя.

                        (Прим. Макс Максимов на запису дозволяє Юрію Майталі поліцейських                                                          в рот  їб...ти. Мабуть, має такі повноваження. Ну то таке...)

Хоча в розмові Максим Максимов і аргументує свою туботу тим, що міський чиновник Максим Перлєй "гріє" зону, але швидше за все їхня "дружба" базується зовсім на інших причинах.

Дружина Максимова є власницею кафе "Марсель ", колишня "Жар-Птица", що за "Молодьожкою". Так ось, нам стало відомо, що замість того, аби платити за місяць, як і належить 6-7 тисяч гривень, Максимов платить "Теплокомуненерго" лише 500 гривень на місяць за опалення. Отака корупційна схема і оборудка.

Тому основою "дружби" двох Максимів, Чипа і Дейла, є власна корупційна зацікавленість Максима Максимова, спонсорування і дотування його власного ресторанного бізнеса за рахунок грошей міського бюджету, бо ці грошові надходження крадуться саме із міського бюджету.

Ми звертаємося до правоохоронців Подільська із вимогою розслідувати цю інформацію, яка є достовірною. Припинити корупційну схему обкрадання мешканців міста і вивести на чисту воду злочинців.

Врешті-решт, саме за цією схемою попередник Максима Перлєя Олег Щербина вкрав на підприємстві "Теплокомуненерго" декілька мільйонів гривнів. Чому б і Максу Перлєю не грабувати по накатаній схемі, відчуваючи за своєю спиною підтримку мера Анатолія Іванова і кримінальника Макса Максимова?

Олег Щербина тоді одразу продав свій роскішний "Джип" і купив стареньку "Волгу", зробив собі 1(першу)! групу інвалідності, і відпустив довжелезну густу бороду, аби непомітніше ховатися у Вінницькій області. Ну бороду Перлєй, звісно, може відпустити, а ось вигляд у нього квітучий, тут печалька...

Щоправда, Олег Щербина, перед тим як дременути, довго оббивав поріг кабінету мера Іванова у надії на заступництво подєльніка, але допущений до тіла не був, бо, як відомо, "родина тебя всегда бросит, сынок".

Максим Перлєй поки ще має якісь ілюзії. Але то його життя і його вибір.

А от те про що просить Максим Максимов на запису - неприпустимо. Кримінальник кришує чиновника за відкат і оборудку.

Тим більш, що сам директор "Подільськтеплокумуненерго" Максим Перлєй нещодавно офіційно заявляв по комунальному телеканалу ПЕТ (КЕТ) зовсім інші речі.

Отаке підступне блюзнірсто подільської влади. Отакі подвійні стандарти. Дивимося:


Їхня діяльність за межами добра і зла! Блюзніри!

Кримінальник кришує чиновника за відкат і оборудку. Невже подільчани заслуговують таких можновладців?

Невже ми заслуговуємо таку поліцію, яка усього цього не помічає?

2 коментарі:

  1. Максимов называет подполковника полиции Коневщинского Толиком, и при этом утверждает, что они не друзья. Но при этом он на личном уровне может решить с подполковником полиции Коневщинским вопрос "если кого-то там закрыли, но они снова не друзья... Что это значит, что Максимов даёт Коневщинскому взятку за освобождение своих закрытых титушек? Тут либо - друзья, либо - взятка. Других аргументов и рычагов по "решению вопросов" нет и не бывает!

    ВідповістиВидалити
  2. Вот куда идут наши деньги, деньги пенсионеров, на сигареты для Максимова Максимова! Вот почему мы живём так плохо! Потому что спортсмен Максимов никак не накурится...

    ВідповістиВидалити