пʼятницю, 26 жовтня 2018 р.

Рокова помилка пранкера Ігоря Чорного, або як "мінували" Подільську райраду

Банда колишнього податківця і просто підораса Ігоря Чорного вичуняла від отриманих в 2014 та 2016 році копняків (перший їм дав В.В. Понепалюк, другий - зернотрейдер "Панда"), зализала гнойні рани, порахувала фінансові втрати і знову скоює злочини на теренах Подільська і Подільщини. Грошей "ЧФМБ" дуже хочуть. А то Каріні на нові "Сваровські" не вистачає, а Галці - на тігрові лосіни.

Звичайно, вигадати нічого нового вони не можуть і діють по тим же злочинним схемам, за які отримали по носі в 2014-2016 роках. Тільки тоді вони створювали фейкові громадські організації під патріотичними і старпьоромєнтовськими назвами і ходили гуськом, залякуючи суд, податкову, міліцію, комунальні підприємства, мерію. На додаток вони сіяли хаос і творили безпрєдєл у місті, вважаючи це ефективним додатковим інструментом.

Метою було збити грошенят, а також, щоби їм віддали землю в районі відомого млина біля автовокзалу і землю м'ясокомбінату. Потім, за допомогою злочинного прокурора Галактіонова, почали шантажувати фермерів, бізнесменів і держчиновників, аби вимагати в них гроші.

Тепер схема та ж, просто замість громадських організацій вони зробили ставку на громадських активістів. Як правило, людей недалеких, психічнохворих, із манічкою величі, шкідливими звичками (переважно, наркоманія), складною біографією у минулому, і бажанням заробити грошей. Це Д. Фролов, М. Десятников, Н. Рязанова, І. Іллін, В Левицький, Юрій Майтала і ще декілька.

Кожного з цих людей вони ціліспрямовано нацькували на певні державні органи: прокуратура, поліція, СБУ, податкова, мерія, райрада, військкомат та інші. І на фінансові кола та групи міста.

Мета - залякати шантажем і цькуванням правоохоронців, держчиновників, депутатів та бізнесменів. Щоби ті прибілгли до них домовлятися, бо, як відомо, у більшості з них рильце в пушку.

Чорний і його банда не тільки хочуть певного повернення на свої колишні кримінальні потоки. Головна ціль і вимога для їхніх змушених візаві буде: об'єднати зусилля аби прибрати людину (поважного правоохоронця) що стоїть на перешкоді злочинності у місті Подільську і навколишніх районах. І заважає банді Ігоря Чорного знову розгорнути свою кримінальну діяльність безкарно.

Після усунення чесного і поважного правоохоронця можна буде, принаймні так обіцяє Чорний, поділити кримінальний бізнес з урахуванням апетитів їхньої шайки-лєйки.

Тобто, Чорний поки не мріє про повалення тих, проти кого розгорнув бурхливу громадську діяльність. Мета прибрати головну перешкоду, того, хто стоїть на заваді його планам.

З'їсти інших ЧФМБ потім буде набагато легше. Бо Ігор Чорний не звик ні з ким ділитися, він прагне повернення повної кримінальної влади.

Але перша ж операція "Ы" банди виявилася провальною. Як і говорилось вище, вони тупі, і нічого нового вигадати не можуть. Обман під патріотичними гаслами, шантаж, хаос і беспрєдєл. Ну немає мізків у людей, що в інтернеті (абсолютно схожі акаунти), що у житті (скрізь стирчать їхні вуха і однаковий почерк). Наявність почерку для злочинців смерті подібно, вирахують одразу. Теж нам Чорна Кішка Ігоря Чорного.

Банда Чорного вирішила вициганити-віджати певну іфраструктуру у районі, під Гоноратою, що належить райраді. Причому на дурняка. Але на сесії Подільської міськради їхній засланець-маріонетка, наркоман зі стажем, що видає себе за АТОвця, Дмитро Фролов, що вирубував діловий ліс під Кослобідкою, не зміг навіть прочитати з папірця текст, написаний йому Ігорем Чорним. Ну-у-у тупий... (Див. вищевказані характеристики сліпих найманців банди Чорного)

Коли шаромижники зрозуміли, що голосів за віддачу інфраструктури на чотирьох гектарах лісу  у їхні руки не буде, вони злякавшись негативного результату і прикриття афери, вирішили перенести голосування і підготуватися до нього більш ретельно.

Тоді пранкер Чорний подзвонив у поліцію і, тонким жіночим голосом, заявив про замінування будівлі райради.

На ноги була піднята поліція, інші правоохоронні органи, відбулася евакуація людей із будівлі.


Звичайно ніякої вибухівки там знайдено не було.

Але беспрєдєльщики прокололися.

Історія набула колосального і шаленного інформаційного розголосу! Мабуть, немає ЗМІ в Україні, який би про цю подію не повідомив.

І тепер для подільських правоохоронців та їх керівництва в Одесі і Києві стало справою честі і просто необхідністю її розслідувати.

Справу веде Подільский відділ СБУ, бо це справа по державній безпеці проходить.

Так що, громадяни-мазуріки, не розраховуйте на хуліганку і моліть Господа-Бога, аби не дотягнути до тероризму.

І забудьте про своє світле кримінальне майбутнє. Ну куди вам з вашими суконними рожами та кур'ячими мізками в Калашний Ряд?

    В об'єктиві, на передньому плані, його невістка демонструє те, що банда Чорного отримає

Ваші справи і схеми усі вираховані, по них ретельно працюють, і "возмездие неотвратимо".

Цього разу хаосу і беспрєдєлу у місті не буде. Бо з'явилися чесні правоохоронці. І воїни- добровольці разом з чесними громадськими активістами завжди їм прийдуть на допомогу.

Короче, дістали ви усіх у місті, тупа путінсько-януковичевська пацючня

5 коментарів:

  1. А за Черного ничего не комментируют. Ни хорошо, ни плохо. Как будто бы он умер.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Є така інформація :) Ховати будуть таємно, як "іхтамнєтов" :)

      Видалити
    2. Та люди, мабуть, не наважуються, бо стаття, що світить Гаріку Чорному, тероризм викликає бажання триматися від цієї худоби подалі :) Всі і так знають, що Чорний підорас і головка Подільсского осередку ЛГБТ! :)

      Видалити
  2. Всё это выдумки Игоря Чорного. Удивительно что котовские спецслужбы такие слепые. Весь город знает, а они не знают )

    ВідповістиВидалити
  3. Тепер Майтала і Фролов працюють по военгородку спільно. За керівництвом і планом Ігоря Чорного! Куди органи дивляться?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити