суботу, 13 жовтня 2018 р.

Подільчани про роботу Подільського відділку поліції! (ФОТО)

Отак подільчани відгукуються про роботу Подільського відділку поліції під керівництвом М.Г. Піщанського!




Поліцейські, скажіть: Вам не соромно?!!!

Ми не звертаємося до прохиндеїв та злочинців Піщанського і Конєвщинського, їм усе Божа Роса, аби тільки черево жрачкою і кишені грошима набити! ну шмалі-дурі втихаря курнути! - ми звертаємося до нормальних хлопців, які служать в Подільській поліції! Там є справжні поліцейські, дехто з них пройшов війну, але вони не на перших ролях у відділку.

Хлопці, невже не соромно, коли люди вас так оцінюють? Коли до вас, за компанію з Піщанським і Конєвщинським, ставляться з презирством і зневагою?

Що спільного у Вас, крім форми, з цими корупціонерами, кришевателями криміналу і відвертими злочинцями М.Г. Піщанським та А.Є. Конєвщинським?!

Ці Чип і Дейл сподіваються відкупитися від своїх гріхів. Хлопці, у вас є гроші, аби відкупитися від тих злочинів, у які вони можуть Вас втягнути?

Не виконуйте злочинних наказів, не приймайте від злочинців послуг чи подарунків! Чиста совість, чиста біографія, повага від людей і Милість від Бога - то набагато важливіше!

Піщанський і Конєвщинський цього ніколи не матимуть! Тому вони  заздрять Вам і намагаються Вас забруднити, втягнувши у свої брудні справи!

Не піддавайтесь! Ви ж козаки! Ви ж воїни! Ви ж чоловіки!

П.С. Якщо в країні буде Третій Майдан, то він 100% буде "Антимусорський"! І вас будуть тоді питати не тільки за злочини, але й за байдужість!

3 коментарі:

  1. вы кого считаете нормальным обжилянског югандония кривенкого киливника итд будь они прокляты

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Роздіяємо Ваш гнів, але деяких з цих хлопців ми вважаємо нормальними

      Видалити
  2. Роздіяємо Ваш гнів, але деяких з цих хлопців ми вважаємо нормальними

    ВідповістиВидалити