середу, 24 жовтня 2018 р.

Політичні простітутки та церковні бариги-аферисти об'єдналися в Подільську для дерибану (ФОТО, ВІДЕО)

З'явилася цікава заява голови Одеської облради Анатолія Урбанського на його сторінці у Фейсбуці.

Процитуємо дослівно:

"Подольская городская больница – с новыми окнами: Одесский областной совет, всячески способствуя инициативам Президента Украины Петра Порошенко и Правительства, направленным на энергосбережение и энергоэффективность, выделил на это без малого полтора миллиона гривен.

БОльшая часть мероприятий областной программы энергоэффективности уже выполнена: в Подольске модернизирован ряд учебных и дошкольных учреждений, многоквартирных домов, общежития. Идет плавный переход на альтернативное топливо при производстве тепла - планируется запуск котельной на альтернативном топливе в рамках инициативы Президента Украины по развитию альтернативной энергетики в стране".

Також по цій програмі, на гроші виділенні облрадою був збудований дитячий майданчик в селі Куяльник, відремонтовані деякі дороги у районі. Тобто, цим займалися президент Порошенко, Уряд України та Одеська обласна Рада. А подільчанам і мешканцям району це подається як виключно заслуга депутата О.О.Гончаренка. Щооправда подається лише самим Льошиком та його холуями. Тобто, облрада працює, виконуючи ініціативи президента Петра Порошенка, а цей тип "сомнительной наружности и политической ориентации" усі заслуги привласнює собі, піариться на добрих справах, видаючи себе за "благодетеля" подільчан. (Відео про його дешевий піар дивіться нижче)

А ще Льошик, якщо вірити його словам, збудував дорогу Кодима-Балта, відновив роботу Сокового заводу в Кодимі, побудував водогін у селі Вестерничани, і, взагалі, за сім днів створив і облаштував 137 виборчий округ, населивши його людьми, звірями, птахами, врожаями, деревами, заводами, фабриками, житловими будинками, дорогами, робочими місцями, школами, дитячими садками і майданчиками, повітряними кульками, солодкою ватою і групою ТІК.

Оцьому несусвітньому брехлу Льошику ми можемо дати лише одну пораду: у смітник!


Щоправда, в Подільську Льошика підтримує громада Київського Патріархата. Ну що тут поробиш, як каже один православний служитель: церква не партія, туди не можна брати усіх підряд, а, на жаль, в громади КП набігло усілякої пристосуванської наволочі, що завжди вилизує будь-яких хазяїв. Їм все-одно кого, головне лизати.

Льошик Гончаренко наобіцяв їм побудувати церкву, і ці бариги вилузують пройдисвіта у постах і коментах, видаючи шахрая Льошика святішим за Ісуса. Зараз, у зв'язку з Томосом, який теж організував президент України Порошенко і патріарх Філарет, а не депутат Гончаренко і староста Туренко, вони б могли отримати церковне приміщення, яке звільниться. Але фокус у тому, що на цьому грошей не вкрадеш, як на будівництві нової церкви. Тож подільські бариги-тартюфи, як базарна торговка Туренко, задумали разом із аферистом Гончаренком отаку шахрайську аферу по розкраданню грошей з бюджету.


А ось так губастенький аніматор Льошик нахвалюваа себе своєю губонькою перед дітьми:


Безсоромність цього пройдисвіта вражає. Як і неперебірливість його холуїв-сраколизів

https://www.facebook.com/Urbanskij.Anatolij/posts/1709665295808808

https://www.youtube.com/watch?v=c1o2LNRtd4I

https://www.youtube.com/watch?v=8KZhqz7eHEM&t=163s

4 коментарі:

  1. Какая отвратительная рожа ))) Именно в мусорном ведре и место всем его обещаниям )))

    ВідповістиВидалити
  2. А его подельник шмушкович разве лучше? (

    ВідповістиВидалити
  3. Побудував водогін на Вестернічанах ? Що? Вже третій рік ніяк не добудує.
    У всіх школах міста поміняли вікна!Невже!Поміняли тільки зі сторони яка виходить на центральну вулицю,а з інших ні

    ВідповістиВидалити
  4. Брехливая тварь этот Гончаренко. Никто за него не проголосует. Это ж ясно.

    ВідповістиВидалити