пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.

Вітаємо керівника Котовської місцевої прокуратури із заслуженою нагородою!

Південне регіональне управління Державної Прикордонної Служби України нагородило медаллю "Почесна Відзнака" керівника Котовської місцевої прокуратури Віталія Олександровича Мельниченка.

Медаль, якою відзначений подільський прокурор, має вигляд Козацького Хреста у кольорах Прикордонної служби.


Про вдалі спецоперації, які проводила Котовська місцева прокуратура разом з прикордонниками, неодноразово писав сайт КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ.

Тож наші постійні читачі розуміють, що нагорода, дійсно, заслужена, доречна і трудова. Не церемоніальна, не пам'ятна, не приурочена до якоїсь святкової дати. Нагорода якою можна й треба пишатися.

Колеги-смєжніки із правооохороних структур відзначають Віталія Олександровича, бо цінують його внесок у загальну боротьбу із злочинністю, бачать його наснагу, професіоналізм і честність у протидії злочинності.

Отримаючи нагороду Віталій Мельниченко подякував і зауважив: "Щиро вдячний керівництву Південного регіонального управління ДПС України за нагороду! Дуже пишаюсь цим! Наша спільна робота з протидії злочинності не повинна бути не поміченою ні людьми ні Богом! Слава Україні!"

Саме так, Віталіє Олександровичу, саме  так! Тому:

ми вдячні керівнику Котовської місцевої прокуратури за налагоджену комунікацію із громадскістю, за прозору роботу у царині боротьби із злочинністю. 

І приєднуємося до привітань із нагородою!

З нами Бог і Україна!

1 коментар: