неділю, 3 червня 2018 р.

Котовська місцева прокуратура продовжує отримувати перемоги у війні проти наркомафії. Подільськ

Як ми вже повідомляли у попередніх публікаціях http://kotpartizanen.blogspot.com/2018/05/blog-post_49.html  http://kotpartizanen.blogspot.com/2018/05/blog-post_52.html    наступним етапом війни Котовської місцевої прокуратури проти наркомафії Півночі Одещини має стати Подільськ. Ми не помилися в наших прорахунках та аналітичних прогнозах

На минулому тижні працівники Котовської місцевої прокуратури викрили дві нарколабораторії і наркопритони в Подільську. Улов доволі значний і різноманітний

Під час обшуку в одному із приватних будинків правоохоронці вилучили близько 700 г  сухої речовини рослинного походження – канабісу та 20 паперових згортків  з розфасованою речовиною, готових на продаж.

Крім того «підприємливий» 48-річний подільчанин на прибудинковій території дбайливо вирощував коноплю на продаж. Так, правоохоронці виявили ділянку з майже 40 кущами коноплі та 18 саджанцями цієї рослини,  а також кошти, одержані від незаконної діяльності.

За іншою адресою виготовлявся для продажу ацетильований опій, який виробляють з маку.












Наразі обох наркоділків затримано та вирішується питання про повідомлення їм про підозру. Ведуться розшукові дії по виявленню їхніх спільників та каналів збуту. Один із наркоділків вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини у сфері обігу наркотиків та крадіжку майна.

Котовська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного зберігання та збуту наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів (за ч. 2 ст. 307 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Подільського відділу поліції.

Від Котовських Партизанів: сколько ниточке не виться... А клубочек размотается... Про подальший перебіг у розслідуванні цих справ і загальної кампанії правоохоронців проти наркомафії ми інформуватимемо наших читачів вчасно і чесно. 

Наразі дякуємо працівникам і керівництву Котовської місцевої прокуратури за зроблене

Прес-служба прокуратури Одеської області

https://od.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=230325

Немає коментарів:

Дописати коментар