неділю, 3 червня 2018 р.

Що у пІдсумку у підсУмку у Коня. Із життя поліційних перевертнів

На певний час ми припиняємо опитування на сайті, оскільки із настроями подільчан ми визначились: подільчани прагнуть розстрілів, веселих шибенець і танцюючих на пекельних пательнях місцевих корупціонерів і злочинців. Ну що ж, як казав мосьє Воланд, люди як люди, бажання природні, прагнення здійсненні, ось тільки смалений вовк їх поки ще не зіпсував для повноцінного повстання. Але це справа часу, бо місцева влада докладає для цього усіляких зусиль.

Фінальним аккордом нашого опитування була злободенна тема злочинних заробітків підполковника поліції Толіка-Ноліка Конєвмишинського, в бандитському просторєчії Коня!, на наркоторгівлі у місті Подільську. А саме: в якому районі наркоточки найбільш набивають його ненаситну мошну, де саме йому "в коня корм".

Як з'ясувалося, подільчани впевнені, що найбільше розгорнув свій наркотичний бізнес Конєвмишинський на Миколаївці, на Черьомушках і в районі Комсомольської. За ці райони проголосувало по 28% мешканців Подільска. Містяни вважають, що саме там сконцетровані наркотичні кубла Коня.

14% опитуваних пожалілися на те, що Конські щупальці- ратиці дотягнулися й до Михайлівки. Але цей ринок Конь тільки облаштовує. Не усіх ще підсадив на наркоту.

На Військовому містечку і в подільських генделиках наркотичний бізнес міцно тримає Ігор Чорний, зажерливого Коня він туди не допустив, відбився. З відкриттям літньої наркотичної богадєльні "Три фікси" доходи Гаріка Блека суттєво зростуть. Як і доходи АТБ, де Чорний із подєльніками купуватиме алкоголь, щоби продавати без ліцензії у барі "Трьох фіксів", аби споживачам креку було чим запити пальону Гарікову наркоту.

Стосовно ж схем та каналів наркобізнесу Коня повідомляємо, що для свого злочинного бізнесу, як перевалочну базу, він використовує склади і територію Подільського відділення "Нової пошти".

Це дуже зручно, бо на території протягом для розвантажуються, завантажуються і перевантажуються багато автівок. У виробничій метушні перевантаження наркоти для розвозу по точках відбувається непомітно, але завжди під контролем Коня. Який у цей час прогулюється по території помахуючи гілочкою жимолості. Син професора Плейшнера, курва-блядь!

Також іноді наркота Коня зберігається короткотривалий термін на складах "Нової пошти". У Коня немає домовленності із керівництвом відділення, він просто використовує свої зв'язки серед персоналу, тобто, робить це неофіційно, втихаря. Склади там великі, а упаковки з наркотою маленькі.

Ми відкриваємо цю оперативну інформацію, бо з подєльніком Коня вже проведені слідчі дії, знята і зафіксована інформація. Він стверджує, що Конь залякав його і примусив до вчинення цього злочину.

Тож оскільки інформація вже не представляє оперативного інтересу і Конь вже не зможе користуватися цією "льожкою" ми повідомляємо про це громадскість. Отак, в центрі міста, на ваших очах мєнт-перевертень займався злочинною логістикою наркоти.


Також ми попереджуємо довірливих громадян і колег Конєвмишинського, що він перевертень не тільки в кримінальному сенсі, але у прямому. Будьте обережні, він змінює зовнішність досить часто. Єдина незмінна прикмета: зовнішність завжди огидна і осоружна. У перевертнів, що сьорбнули людської крові, інакше не буває.


Фу, какие неприятные рожи...

8 коментарів:

  1. Коневщинский - многоликий Анус.

    ВідповістиВидалити
  2. А допомогають максимов та дубоголовий думарецький ....

    ВідповістиВидалити
  3. А чо у Коня ноздря такая большая? Кокаинист он что ли? Сам потребляет то что продаёт?

    ВідповістиВидалити
  4. Конь сволочь! Сколько загубленных жизней через его наркоту! Скотина!

    ВідповістиВидалити
  5. Маланюк з Пітаком давно купили Коника. Тепер вони стрьомні

    ВідповістиВидалити
  6. Не с ноздрьой ви это упиймали, Партизаны

    ВідповістиВидалити