понеділок, 11 червня 2018 р.

У Подільську новий керівник прокуратури. Усім повний пиздець!

До редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ потрапила супер таємна інформація! Цією воєнною тайною з редакцією поділився наш улюблений стукачок Міша Десятников.

Ми впевнені, що Міша не може помилятися навіть коли хоче. Що Міші Десятникову треба завжди вірити, бо інакше Міша заклює як Дупака. Що Міша бреше тільки за гроші, а безкоштовно Міша нічого не робить. Це увесь залізничний вокзал знає.

Так ось, Десятников повідомив у високі інстанції, що керівником Котовської прокуратури є Олександр Ярошенко. Спочатку ми подумали: це ж треба було Міші так обісратися! Ну коли він взнав про цей факт. А потім взяли і повірили, бо Міша завжди каже правду.

Під час російсько-української війни він не приховує, що любить путіна-хуйла, що хоче у Подільську "русского мира", що перебуває у статевих стосунках із агентом ворожих спецслужб  "Коровою". Але при цьому дуже дбає про те, аби в українських війскоматах був належний порядок.

Ось помилуйтеся:



Олександр Ярошенко, він же боєць Добровольчого батальйону ОУН Янгол, відмовився нам коментувати цю ситуацію. Що ще раз наштовхує нас на думку, що Міша знає те, чого ніхто у світі не знає.

Забудьте про здоровий глузд! Вірити можна тільки Міші Десятникову! Бо він цим заробляє

Немає коментарів:

Дописати коментар