вівторок, 19 червня 2018 р.

Продовжує "радувати" Балта

Глобальної біди у вигляді мера Серьйожі Мазура, колишнього регіонала, що затвердив прапор міста у кольорах російського аква-фрешу, Балті мало.


Тож Балта стала відомою на усю Україну тим, що снайпер ДНР Ігор Кімаковський, який був випущений судом Покровська (Красноармійськ) на свободу саме під тим переконливим приводом, що він, як колишній мешканець Балти, підтримує тісні зв'язки із своїм братом і матір'ю, що зараз проживають у Балті. Обуренню українського суспільства не було меж, і суд Покровська усе ж таки оговтався, прийшов до тями і через пару днів призначив іншу міру колишньому балтянину, терористу Кімаковському - арешт.


А в Балті тим часом обікрали Свято-Успенський катедральний собор. Була скоєна крадіжка прикрас із ризи ікони Божої Матері "Скоропослушниця". Невідомими були викрадені золоті та срібні прикраси, які були пожертвувані парафіянами для прикраси образу Богородиці. Була викликана собака з поліцією.


Але ці містечкові балтські плювки аж ніяк не йдуть у порівняння із подільскими бідами: використанням місцевими мп-попами дитячого рабського труда і злочинною діяльністю болгарських терористів при владі.

Бо сказав святий Кокс: Подільськ - столиця Півночі Одещини! Відповідно "регіональний" смог - вищий!

Немає коментарів:

Дописати коментар