суботу, 23 червня 2018 р.

Болгарський фашизм не пройде!

Епічне фото! Як на радянських антифашистських плакатах часів другої світової.

Проста жінка вийшла з голими руками проти техніки загарбників-окупантів! Рве сорочку на грудях і кричить: "Стріляй, фашист проклятий!"


Дивлячись на це фото так і хочеться вигукнути: зупинимо німецько-фашистських окупантів!

Але нікому невідомі факти, аби німці під час окупації нищили посіви на українських землях.

Натомість безліч фактів, як це робили більшовики-москалі, а от тепер це ж роблять на теренах України і москальскі холуї, болгарофашисти.

(Нагадаймо, що у Другій Світовій війні Болгарія воювала на боці гітлеровської коаліції, тобто, фашистів)

Спочатку задискували (знищили) чужі посіви ячменю. Просто пустили під ніж. Тепер фактично пустили на силос недозрілий ріпак.

Ані людський труд, ані знущання над землею-матінкою їх не зупиняють.

Біснуватий фюрер Пітак і його зондеркоманда гестапівців із "Дружби народів" заявляють, що це не українська, а болгарська земля, що вони, окупанти, тут хазяї. Ведучи з ними якісь перемовини місцеве населення лігітимізує і навіженного фюрера Пітака, і його маніакальні фантазії. Складається враження, що для колгоспників-фермерів головне на телебаченні покрасуватися. В кадр разом із фюрером потрапити. Терпіли-фермери нагадують тих казиношних гравців, які пишаються сумами свого програшу...

Трагифарсовість ситуації у тому, що наші молдовани-фермери, коли Паращенко, руками Пітака, почав віднімати в них землю, на усіх кутах і форумах волали, що посіви "Дружби народів" горітимуть весело і ясно, як серце Данко, освітлюючи дорогу болгарам у Болгарію, але, натомість, ми бачимо іншу картину: "Дружба народів" зухвало і безкарно знищує посіви і врожаї недолугих подільських фермерів, які після цього біжать жалітися знов ж таки Пітаку, за наказом якого і знищуються їхні врожаї.

Пітак наполегливо і концептуально розоряє фермерів, у них же вистачає сміливості і глузду лише аби жалітися, і бігати про допомогу до пройдисвітів. У Подільську, в Одесі, в Києві.

Ондо Терещук, який обіцяв їм допомогу, вже заявив: найкращим захистом від рейдерів буде правильно оформлені документи. Сука-блядь, саме право існування рейдерів колишній мєнтовський генерал не заперечує! У цьому він не вбачає нічого поганого! Та тільки те, що вони існують вже є злочином! І його завдання з ними боротися. Правильність оформлення документів та господарчі  конфлікти хай оцінює суд.

Земля скине із себе не тільки загарбників-окупантів, але й тих, хто не зміг захистити її від наруги окупантів. Вони теж ведуть себе як "врємєнщики".


"Той, хто поміж свободою і хлібом вибирає хліб, не матиме ані свободи, ані хліба"
                                                                                         Роман Шухевич

Моя хата з краю ще нікого щасливим не зробила. Сподіваємося, пан Танасевський це вже починає розуміти...

Здали Сінька, того, хто відстоював вашу свободу, тепер у вас віднімають ваш хліб

1 коментар:

  1. А кто такой Таранюк ? Фото есть ? Пидаров надо знать в лицо.

    ВідповістиВидалити