суботу, 2 червня 2018 р.

Колишній кандидат на посаду мера Подільська згватувала Мішу Десятникова (Фотодоказ)

Історія злочинів на сексуальній почві в любовному трикутнику Десятников-Рязанова-Левицький набула несподіваних обрисів.

Редакції до рук потрапили два цікавих документа: заява спантеличенного усім мозоком Віталія Левицького на ім'я Дмитра Головіна, з фотодоказом, що заявник приклав до свого звернення.

Ніжна турбота В.О.Левицького про свого заклятого друга М.І.Десятникова нас збентежила і одночасно відновила нашу віру в перспективи людства, хоча серед деяких "русских красавиц", як виявилося, і трапляються двуличні підлі нелюди, які гвалтують пенсіонерів із Опозиційного блоку.

В заяві на ім'я Дмитра Головіна написано, що він, Левицький, як добропорядний громадянин, не може стояти осторонь, коли Наталля Василівна Рязанова гвалтує Десятникова. Що Десятников зазнає вже тривалий час від цих катувань аморальних страждань і шкоди своєму курячому мозку набагато більше, аніж від навколишньої радіації. В.Левицький зазначає, що поліція і прокуратура Подільська не бере в цьому ніякої участі, і від їхньої зухвалості М.Десятников страждає ще більше і був змушений голяка тікати за кордон, де Рязанова, чудесним чином знайшла його, як Моїсей воду в пустелі, і, зірвавши з нього придбані у дьюті-фрі труси садовими ножницями фірми "А.Шикльгрубер і Ко", згвалтувала прямо біля Стіни Плачу. Десятников під час цього вимушеного перфомансу дуже страждав і плакав, як і належить у цьому Святому місці справжнім патріотам України.

Цьому факту є доказом не тільки фото, але й рештки маци на губах Рязанової, що компетентні органи можуть перевірити, якщо матимуть пінцет і наважаться з ним підійти до Н. Рязанової. Яка не відчуває сорому і ганьби навіть по суботах! гвалтуючи ніжну душу і витончену тушку М.Десятникова.

Також В.Левицький вказує, що розбудова громадянського суспільства в Україні, інтереси захисту прав і свобод громадян, загальні інтереси суспільства і держави аж ніяк не сумісні з діями Н.Рязанової, яка є неврівноваженною збоченкою і вважає, що пенсіонер Десятников то є її кохана черепаха.

На додачу В.Левицький вказав, що Рязанова Наталля Василівна зараз перебуває у Росії, бо має подвійне громадянство, і цим своїм подвійним громадянством завдає моральних шкод усім мешканцям Подільська, особливо кришталевим патріотам на кшталт Левицького і Десятникова.

Тому, виконуючи свій громадянський обов'язок, В. Левицький просить у Д.Головіна, призначити курс долара на залізничному вокзалі міста Подільськ 1 гривню за 50 доларів, аби поправити емоційний стан М.Десятникова до розмірів кошерності і самозбереження та не залишити його в небезпеці від безсоромних дій русской красавицы Натахи Рязанової.

Відкрити проти Н.Рязанової кримінальні провадження за статями "Зоофілія", "Педозоофілія", "Некроманство", "Примушення до вступу у статевий зв'язок із коровою", "Порушення етичних норм у ветеринарії", "Порушення правил торгівлі бубліками і дирками від бубліків", "Обільне слиновиділення в публічному місці", "Пердьож"


І офіційним чином повідомити подільських сєпарських щурів...

Немає коментарів:

Дописати коментар