вівторок, 28 лютого 2017 р.

Як у подільчан відбирають не тільки майбутнє, але й минуле!

Кожної ночі десятки "КАМАЗів", "МАЗів" та інших вантажівок продовжують вивозити металобрухт, розпилені виробничі потужності!, з території Цукрового заводу!


Робиться це вночі, бо злодії розуміють, що гнів мешканців міста вже досягає точки кипіння!

Якщо вірити Понепалюкам, а під час передвиборчої компанії не брешуть!, це стало можливим лише тому, що Іванов отримав хабар за продаж металобрухтникам-шахраям Цукрового заводу!

Гірко дивитися на страшні від страждань обличчя мешканців Цукрового заводу: те, чому вони присвятили своє життя, безжальним чином нищиться на їхніх очах!

50 років життя! Молодість і плани на гідну старість, на майбутнє для своїх дітей плюндрується у них на очах!

Люди приїхали з усіх куточків України, будували цей завод, потім усе життя працювали на ньому, віддавали йому усі сили, час і енергію, жили його життям і турботами, прикрашали його як могли!

А тепер це все руйнується тільки тому, що Альоні Івановій не вистачає на новий "Лексус", а свинюшкі Саші Іванову на чергову бадейку белужої ікри!

Тільки тому, що Понепалюки закрили на це очі, промінявши передвиборчі антикорупційні гасла на посади у виконавчій владі!

Зганьблене, опльоване, зруйноване життя тисяч літніх подільчан для подільських можновладців нічого не варте!

Невже вони прожили своє життя даремне?

2 коментарі:

  1. А м'ясокомбінат, ремзавод, вінзавод та інші підприємства... Коли вже воно нажреться ...мабудь і в гроюу буде перевертатися та шукати гроші для своїх жалюгідних діточок ..

    ВідповістиВидалити