четвер, 23 лютого 2017 р.

Маразматик Міша Десятніков перейшов до шантажу і відвертих погроз!

Раніше Міша Десятников потайки обмінював на вокзалі гривні на долари та леї. Тепер Міша намагається привселюдно обміняти свою дівочу цноту на гривні!

Останнім часом Міша працював аніматором скандалів і публічного вереску на Понепалюків. Потім у Понепалюків скінчилися гроші і Міша пішов вроздріб!

Але й на роздрібну мішину торгівлю язиком і психічнимим припадками впав попит. Грошовий струмочок зник, тож Міша, забувши, що біля туалета вночі його чекає з сокирою Іванов, з відчаю наважився на відкритий кримінал.

Котовським Партизанам відомі декілька випадків коли Десятников привселюдно знавесніло кричав певним людям: "Чому ви мені не платите гроші? Давайте платіть, і я тоді перестану вас переслідувати, перестану на вас писати скарги в правоохоронні органи!" Тобто, перестану сутяжничати!

Міша остаточно перейшов до відвертого шантажу, вимогательства і погроз!

Причому робить це у людних місцях, при свідках! Остаточно впав в маразм, бо зовсім бошкою заслаб з голодухи.


По декотрих таких випадках постраждалими подані заяви до правоохоронних органів.


Нагадаємо останні крупні афери Міші Десятникова:

* розповідь про безчинства Галактіонова на замовлення Понепалюків
* нападки на Осіпова на замовлення Понепалюків
* обливання брудом Іванілова на замовлення Чорного

Прим. Причому Чорний розрахувався з Десятниковим рибою, яку вкрав у Володимира Іванілова на його ставку в Косах. Виключно щуками, бо Міша дуже любить фаршированих щук. Фарширує їх рештками своїх мізків.

Також Десятников бере і дрібні замовлення. Наприклад, приходить до нього сусідка і каже, що інша сусідка вкрала в неї курку, і пропонує Міші вирішити це питання за півкурки. Міша курятину любить. Міша влаштовує під дверями сусідки лемент, скиглення, вий і припадки, отримує куркою по голові і, сховавши трофей під пахву, йде отримувати свою частку здобичі.

Або, коли одна сусідка вкрала в іншої дві пари трусів, що сохли на подвір'ї. Тут теж оплата натуральна: поверненим товаром.


І тільки скандали на захист путіна та російської агресії в Україні Міша Десятников організує безкоштовно. За покликом серця.

Іронія долі: пара заклятих ворогів Іванов-Десятников слабкішає розумом одночасно

Немає коментарів:

Дописати коментар