неділю, 5 лютого 2017 р.

Подільська міськрада готує прийняття постанови "Про оголошення війни Росії"!

З дуже поінформованих джерел редакції "КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ" стало відомо, що до шістдесятдев'ятої річниці з дня народження беззміного мера Котовська-Подільська виконком Подільської міськради готує постанову "Про оголошення війни Росії"!


Відомий кацапоненависник Анатолій Іванов особисто попросив депутатів зробити йоому такий подарунок, бо орденоносцю Іванову (а за час війни на Сході Іванов отримав вже три! ордени) незручно одягати ордени на свята, люди сміються в очі.


Депутатські голоси для прийняття цієї постанови в Іванова вже є (Тетяна Понепалюк забезпечила). 26 депутатів вже згодилися проголосувати за постанову.

Іванов досяг домовленностей з комбатами "Київської Русі" та "Поліської Січі" про виступ на східний кордон України і напад на Росію. Також формуються два добровольчі батальйони: "Івановський" (менти-пенсіонери, співробітники Подільськводоканалу, Подільськтеплокомуненерго, Міськсвітла; комбат - В.В. Шепитко, зам комбата - І.Б. Чорний) і "Понепалюк" (300 спортсменів, комбат - Т.С. Понепалюк, зам комбата - О.В. Музичук)

Усе військове угрупування, яке поведе в бій на Росію Анатолій Іванов, носитиме ім'я "Дика дивізія".

На ХТЗ вже замовлений командирський танк "Оплот", яким керуватиме Анатолій Іванов.



Побажаємо нашим землякам військових звитяг!!!

Анатолій Іванов, напідпитку, поділився своєю мрією встановити кремлівські рубінові зірки на даху Подільської міськради!

Уперед, наш славний лицар! Котовські Партизани, Правий сектор, ДІЯ, ОУН нададуть усіляку підтримку "Дикій дивізії"!

Немає коментарів:

Дописати коментар