пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

Мертві квіти - мертвим ідолам. Хроніки зомбі

Як стало відомо редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ у понеділок 13 лютого мер Подільська Анатолій Іванов та уся його камарілья приймуть участь у жалобному урочистому покладанню пластмасових похороних вінків до рештків сніговика Поні.

Справа у тому, що пам'ятники Леніну в Подільську знесли, Гришка Котовський оголошений ворогом і бандитом, а їхній безумовний рефлекс вимагає цієї процедури (покладання мертвих квітів мертвим ідолам) щомісячно!

Тож наші зомбі знайшли собі нове божество, сніговика Поню, довели його до стану Леніна в Мавзолеї, хоча ні - Ленін виглядає краще, аніж Поня, довели його до стану Котовського в Мавзолеї, і у вівторок здійснять чергове блюзнірство.


За нашою надійною інформацією влітку подільська влада має намір поставити навпроти "Ромки" найбільше в Україні опудало з нагородами Толя Охуєвший.

Найбільше опудало буде внесене в Книгу Рекордів України. Тетяна Полепалюк отримає чергову грамоту, які вона так любить, а Анатолій Іванов - улюблену забавку: класти мертві квіти до могил здорового глузду.

Кажуть, дурень гірший за вора, бо вор іноді відпочиває, дурень же - ніколи. А якщо вор і дурень - в одному флаконі?

Господи, не прощай їх, бо вони відають, що творять!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар