неділю, 26 лютого 2017 р.

Віце-мер Подільська примушує вчителів та бібіліотекарів фінансувати терористів!

Після торгівельної блокади Лугандону АТОшниками спонсор терористів Рінат Ахметов поніс колосальні збитки.

Усе б нічого, але ці збитки Ахметову мають знову оплатити прості українці.

Яким чином? Та через підкуплених чиновників у провінції!

Перший заступник мера Подільська Т.С. Понепалюк, яка верховодить гуманітарною сферою примушує усіх бюджетників (вчителі, бібліотекарі, вихователі в дитячих садках тощо) отримувати свою зарплату у банку ПУМБ. Приват, Ощадбанк, решта банків де було людям зручно отримувати зарплату - побоку. Тетяна Понепалюк викликає до себе у кабінет бюджетників і, під загрозою звільнення!, вимагає заводити картки ПУМБа, і отримувати зарплатню на картку цього банку!

Банк ПУМБ належить донецькому олігарху Рінату Ахметову, його промислово-фінансовій групі "СКМ". Це вони направляють гумконвої на окуповані території, везуть горілку, цигарки, рації терористам.

Ось, що треба знати про банк, куди людей, як худобу, заганяє віце-мер Подільська.


Уявляєте, як там крутитимуть ваші зарплати? Замисліться, чому замість зручних для вас установ Понепалючка заганяє вас в ПУМБ? В стойло до Ахметова?

Тому що, поки Рінат Ахметов благоденствує в Україні, благоденствують і ДНР-ЛНР!

Але українські герої перекрили канали контробанди і постачання для бойовиків на Сході. Тож Ахметов почав зазнавати фінансових втрат, і відновити їх вирішив, як завжди, за рахунок простих громадян України.

Для цього були потрібні лише "сочуствующиє" у регіонах! В Подільську такі сепаратисти одразу знайшлися!

За долю малую, чи з ідейних міркувань, але Тетяна Понепалюк працює на фінансову підтримку терористів на Сході! Які без підтримки ахметівського "СКМ" розлізуться межи людьми, як таргани після дихлофосу!

Вона нівечить і протидіє усьому українському у Подільську! А відтепер і прямо працює на сепаратистів!

Якби тут була лише корупційна складова, то, швидше за усе, знайшовся би інший, не ахметівський банк! Чому саме цей їй припав до душі? Чому така необхідністьу зміні банку для бюджетників? Може тому, що українські олігархи та подільські міні-олігархи не знають інших шляхів заробляння грошей, як відйом їх у населення?

Але тут ситуація ще страшніша і цинічніша!

Поки найкращі сини України воюють на Сході за Неньку, дехто примушує їхніх рідних оплачувати вбивства своїх синів, батьків, чоловіків, братів.


                                                         Може тут приховується розгадка?

Звичайно, Т.С. Понепалюк рядиться в патріоти, але її дії свідчать набагато вагоміше, аніж її брехливі слова!

Немає коментарів:

Дописати коментар