середу, 8 лютого 2017 р.

Подільськ перестав бути столицею півночі Одещини!

Як стало відомо Котовським Партизанам у п'ятницю, 10 лютого, губернатор Одещини Максим Степанов відвідає 3 райцентри на півночі Одещини: Саврань, Кодиму і Балту.

Відвідини Подільська не входять у плани губернатора.

З момента заступлення на посаду Максим Степанов відвідав три райцентри Одещини: Ізмаїл, Білгород-Дністровський та Болград.

Це стратегічні для нашого регіону міста.

На півночі Одещини пріоритетом для губернатора стали: Саврань, Кодима та Балта. Якими керують молоді та енергійні керівники.

Подільськ перестав бути стратегічним містом для української влади.

Наші джерела пов'язують це з управлінськими рішеннями та зростаючою корупцією у владі Подільська.

Нинішня команда Іванова-Понепалюк повністю дискредитувала себе в очах одеського керівництва.

Хабарництво, дерибан бюджету та безглузда безпорадна соціальна політика сформувала імідж Подільську як глухій депресивній провінції, де править мафіозний феодальний клан.

До того ж команда Іванова-Понепалюк  своїм і інтриганством, підставами та нечистоплотністю втомила керівництво області.

Останім кричущим випадком стала історія з перейменуванням Подільського медучилища. Коли шахраї з подільської влади під очільництвом Тетяни Понепалюк підсунули голові Одеської облради Анатолію Урбанському цей наказ у пакеті інших документів, щоби їхня махінація лишилася непоміченою!

Рішення про яке ніхто в облраді, у тому числі й керівництво не знало, було прийнято пакетом з іншими технічними рішеннями.

Інтриганка і махінаторка Тетяна Понепалюк просто підставила керівництво обласної Ради, використала його у своїх корисливих інтересах!

Тож через особисті махінації першого віце-мера Подільська постраждало усе місто!

Керівництво області не хоче мати ніяких спільних проектів із владою Подільська, бо не вірить у можливість реформаторських змін у нашому місті.

Усі розуміють, що гроші виділенні на будь-які соціальні чи будівничі проекти, будут тупо розкрадені місцевими можновладцями.

Тож Подільськ вийшов із списку стратегічних і пріорітетних для української влади міст.

Увага перенесена на Саврань, Кодиму, Балту.

У поїздці губернатора Степанова буде супроводжувати голова облради Урбанський.

А подільчанам лишається лише ковтати слинку, дивлячись на успіхи сусідів, і дякувати Тетяні Степанівні і Анатолію Паличу за втрачені можливості та втрачені інвестиції.

На втіху у якості компенсації можна поцілувати сніговика Поню...

Бо навіть у нього сердешного вже вкрали ніс, капелюха, гудзики, мітлу і руки.

І стоїть він як "памятник победившему онанизму", все більш-і-більш нагадуючи фалічний символ, який подільська влада показала подільчанам

Немає коментарів:

Дописати коментар