середу, 1 лютого 2017 р.

Ходоки у Падлича

Щиро дякуємо адміністрації Подільського музея сучасного мистецтва і художньої мастурбації за надану репродукцію


Анатоліобіотик Падлич до останнього боровся, аби проїзд у міських маршрутках коштував 2.75 гривні, але настирлива подільська громада, особливно невтомні пенсіонери, вимагали підняти вартість проїзду до 3.50 грн. Під їхнім тиском благолєпнійший мер Іванов був змушений піти на цю, рятувальну для економіки Подільська і його власної кишені, міру.

Пенсіонери  вже озвучили наступну свою вимогу: до літа підняти вартість проїзду у маршрутках до 5.00 гривень.Оскільки невблаганний в підвищенні тарифів і людського щастя Падлич навряд чи піде на поступки, пенсіонери вирішили звернутися до свого вічного благодєтєля Сірьйожи Коваля, аби він попросив Іванова від них за підвищення тарифу!

Пенсіонери навіть згодні, аби Коваль давав щомісячні відкати Іванову, але з умовою, що проїзд у маршрутці коштуватиме 5.00 грн.

Розчулений свідомими і відповідальними пенсіонерами, Падлич Іванов навіть виголосив перед ними історичну промову, яка віднині буде дороговказом його діяльності і турботи про населення міста.



Нагадуємо, що 6-го лютого у Анатоліобіотика Падлича Іванова день народження. Прийом подарунків у робочому кабінеті з восьмої ранку.

https://www.facebook.com/severodessatooday


Немає коментарів:

Дописати коментар