вівторок, 31 січня 2017 р.

Щиро вітаємо!

Загін Котовських Партизанів, усім повним своїм складом, вітає Віталія Олександровича Мельниченка із призначенням прокурором Подільська!

Ми вважали і вважаємо його найкращим прокурором з усіх, хто працював на цій посаді.

Ми раді, що це, нарешті, відбулося, бо мали інформацію, що деякі особи мали намір продати цю посаду (дорого!) Але здоровий глузд та інстинкт самозбереження, здається, у нашої влади переміг, і на посаду Подільського прокурора був призначений професіонал. І, Слава Богу!, не помічений в корупції та фінансових схемах-оборудках.


Ми бажаємо й надалі Віталію Олександровичу чесно йти цим шляхом, шляхом українського держслужбовця, який і має бути в Україні.

Ми розуміємо, як важко йому доведеться долати спротив корупційної системи у нашому наскрізь корумпованому регіоні, тому бажаємо йому Наснаги і Віри!

Розуміємо, яка важка йому випала місія, об'ємна робота, але за нашими плечима багатотисячолітній біль нашої Нації, багатотисячолітні надії, і нам немає зворотнього шляху, немає території для відступу і поля для маневру.

Тільки Віра, Честь і Наснага.

Авгієві конюшні мають бути розчищені спільними зусиллями правоохоронних органів і громади. І затвердження Віталія Олександровича Мельниченка на посаді - це перший крок на цьому шляху!

Щиро вітаємо! З нами Бог!

Немає коментарів:

Дописати коментар