суботу, 14 січня 2017 р.

В центрі Подільська будують величезний фалічний символ!

Із неофіційних джерел редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ стало відомо, що в усі партійні осередки БПП надійшла вказівка із Центрального Органу затягнути в своє електоральне поле українських буддистів, заволодіти їх симпатіями і серцями, тобто, втягнути, так би мовиться, в "злую случку"!

Ну Подільськ, як завжди, попереду планети усієї і з інноваціями дружить, майже як із головою. Тож задерши спідницю на січневому морозі побігли місцеві бепепешники навипередки будистів окучувати.

Поверхнево ознайомившись із основами буддистського культу, вони безпосередньо зосередились на буддистських практиках, зрозумівши їх на рівні кацапських глядачів зомбоящику. (Простіше сказати, вони просто пролистали "Кама Сутру" від обгортки до обгортки)

Тож привернути привернути увагу і симпатії українських буддистів подільські бепепешники вирішили трохи нетрадиційно, але, як їм здається, вони впіймали сіль. Таки "Сванську сіль" з перчиком!

Вони вирішили побудувати в центрі Подільська, прямо навпроти дитячого магазину "Ромка" найбільший в світі фалічний символ із снігу!

(Може ще потайки розраховують і в "Книгу рекордів Гінесса" потрапити, а може вкладають в підсвідомість посполитих потаємний партійний месідж "Наїбемо усіх по-новому!")

Робота кіпить, хуй огранюється!


Щоправда зміюка Гінкул своїм роздвоєним язиком плескає, що це не фалічний символ, а секретна "снігова гармата" такий собі "Іскандер", який не сміється, а плаче, коли потеплішає. І що з цієї гармати віце-мер буде особисто стріляти в путіна.

Ну так, за обрисами ця снігова штука схожа на винахід підступного професора Шульце із відомого роману Жюля Верна, але Котовські Партизани підозрюють, що мета цього снігового "наваянія" не тільки сподобатись буддистам, але й відмити гроші з бюджету на цьому атракціоні. Недарма він робиться руками підлітків. Швидше за усе будуть списані гроші на зарплати співробітникам "Ромки" і "Гранда", а також на доставку будівничого матеріалу (снігу) із Африки.

Але вже зрозуміло головне: що саме на наступних виборах ББП у Подільську заздалегідь забронювало собі.

П.С. Совки вони скрізь однакові, то півня із гамна зліплять, то пуцюрину із сніга...

Немає коментарів:

Дописати коментар