суботу, 21 січня 2017 р.

Тепер у Подільську хабарі роздають титулами!

"Ми про це не писали, а даремне. Генії мислі - провінціальні штопані гандони. На вулицю Чикаленка в них духу не вистачило, а ось присвоїти медучилищу імені хабарника, як два пальця обісцяти. Підараси!"  https://www.facebook.com/severodessatooday 



Від Котовських Партизанів: усі, крім Урбанського, чудово розуміють, що це хабар від Понепалюків Жуковському! Напередодні виборів Понепалюки шукають собі агітаторів! А це нелегко враховуючи, що за двоє минулих виборів Понепалюки ще з людьми не розрахувалися! А тут - такий агітатор, лікар! Навіть - головний лікар! Кращого агітатора в природі не існує! І хабар нічого не вартий!

Ну усі знають, що електорат Понепалюків - то хворі люди! Тому  лікар - найкращий агітатор!

Ну й плюс незліченні можливості для фальсифікацій на виборах! Бо через Центральну лікарню Іванов не тільки гроші Водоканала й Теплокомуненерго відмиває, але ще й голоси виборців! Понепалюки вважають себе законними спадкоємцями влади Іванова, тому вважають такий виборчий важель своїм!

Просто кинемо цяцянку головному лікарю, най порадіє титулу! Усі свої! Тільки Чикаленко - чужий! Бо гроші разом з ними не крав!

Але ж це - несправедливо! Дати титул якомусь хабарнику тоді як подільській медицині віддав свої найкращі роки на посаді фельдшера наш славетний вигнанець з надр мерії Пєтя Лютенко-Грамофон! Видатна людина горшки за хворими виносила, майже, як російські великі княгині в 1914 році, а вшанували якогось головного лікаря, який максимум потягне на медаль "За неодноразові врятування Іванова!"


На чиєму прикладі мають виховуватися молоді подільські медики? На прикладі самовідданого служіння горшку Пєтєю Грамофоном? Чи на тому, як озолотитися на чужому здоров'ї на прикладі В.О. Жуковського?!

Ми за Пецю! Тільки його ім'я має носити медичний учбовий заклад міста!

П.С. І навіть ідею із їбанацьким Сніговиком вигадав Пєтя Грамофон, а Понепалючка у нього ідею сперла! І Пеця лишився без грамоти й без посади, а Понепалючка з грамотою при посаді!

Немає коментарів:

Дописати коментар