середу, 22 лютого 2017 р.

Врятуємо мера-мільйонера Іванова та його дружину від зубожіння!

Жадібності мера Подільська Анатолія Іванова немає меж!

Мало того, що він, перебуваючи однією ногою в могилі, вкрав мільони бюджетних гривень на створенні ритуальної служби мерії, йому цього виявилося мало!

Не для того він створював служби і знищував конкурентів, в особі Драгомарецького і Ко, аби у подільчан, після поховань рідних і близьких, залишалася в кишені хоч копійка!

Тепер він вимагає, аби подільчани справляли поминки, 9 днів, 40 днів та роковини виключно в закладі "Сьєшь-ка", що належить його дружині Тамарі.

Раніше він примушував усі комунальні служби купувати виробничі матеріали тільки в його господарчому магазині, комунальний транспорт заправлятися тільки на заправках його кореша Понепалюка, тепер черга дійшла й до кишені пересічних громадян.

Наразі ці жалобні обіди переважна більшість подільчан замовляють у кафе "Зустріч". Там дешево і дуже якісно, усі вдоволенні обслуговуванням, іжею і роботою персонала.

В "Сьєшь-ка" - дуже дорого, неодноразові випадки отруєння їжею та хамський персонал. І пожалітися потім нікому, бо срана "Сьєшь-ка" належить Іванову.

Але хіба це, рівень сервіса, зручності подільчан та їхні фінансові можливості, хвилює Іванова?

Люди масово відмовляються від нав'язливих пропозицій працівників ритуальної служби мерії внести у перелік наданих послуг також і поминки померлих у притоні Іванова "Сьєшь-ка".

Іванов у розлюченні, його душить жаба - такі гроші пропливають повз руки, така стаття доходу, заради якої і затівалася уся справа з організацією комунальної ритуальної контори.

Тож Котовські Партизани звертаються до усіх посполитих подільчан: давайте відмовмося від зручностей і грошей, скинемося і допоможемо збіднілим і охлялим меру і його дружині Тамарі, а також рахітично-дістрофічним їхнім дітям Саші і Альоні, вийти із скрутної життєвої ситуації.

А то Анатолій Іванов наразі заміть білужої ікри змушений їсти осетрову, замість 60-річного коньяку пити 25-річний! Альона вже чотири місяці "Лексуси" не міняла!


Сім'я Іванових на межі колапсу!!! Блокада "Сьєшь-ки" приводить до поглиблення енергетичної кризи калорій в їхньому організмі!

П.С. Нагадуємо подільчанам, що наразі триває рік Вогняного Півня (Червоного Півня)

Немає коментарів:

Дописати коментар