понеділок, 6 лютого 2017 р.

Реванш "регіоналів" у Подільську!

Старі перевірені "регіональні" кадри повертаються в усі структури влади Подільська.

Громада ще не відійшла від призначення Натахи Войцеховської, фінансистки Антимайдану, на посаду керівника Похоронної служби Подільської мерії, громада перебуває у шоці від того, як безсоромно розкрадає бюджет Таня Понепалюк на пару з Перепелицею, а подільські сепаратисти приготували посполитим новий сюрприз.

На посаду в.о. керівника слідчого відділу Подільського відділку Національної поліції в Одеській області призначений Кирило Шоріс!

Ми, Котовські Партизани офіційно стверджуєм, що Кирило Шоріс - "схемщик", хабарник і сепаратист! Продажний мент на якому тавра ніде ставити!

За часи януковича Кирилка обслуговував партію Регіонів, закриваючи справи на найодіозніших "регіоналів" і фальсифікуючи справи проти міських активістів-патріотів.

Після Революції Гідності перший кандидат на люстрацію Кирилка Шоріс дременув із Подільська у Саврань, аби перечекати бурю! І ось він повертається знову в Подільськ вже з підвищенням.

В Саврані Шоріс продовжував брати хабарі та закривати справи проти сепаратистів. Ну натура в нього така продажно-сєпарська!

Історія з колишнім головою Савранської райради Базєєм М.М., який публічно заявив, що не вважає росію агресором, а "днр-лнр" терористичними організаціями, чого тільки варта!

Базей сфальсифікував протоколи сесії, тобто, депутати проголосували за одне, а він в протокол вніс зовсім інше рішення! Відео голосування і протокол разом із заявою про злочин було подане в Савранську поліцію. Справу вів Шоріс, Він рік її тримав, не проводячи аніяких слідчих дій, а потім тихенько закрив!

Зараз Саврань радіє і святкує: "Забирають від нас цього поца!"

А для Подільська наступають важкі часи. Повертаються часи януковича, разом із його кадрами. Поліція знову почне займатися хабарництвом і обслуговуванням злочинної влади Іванова-Понепалюків!

Кирило Шоріс викрадав речові доказі зі справ, закривав справи по вбивстах "за відсутністю складу злочину".

Резонансна справа, коли під час сесії міськради депутат-регіонал Наталія Войцеховська вирвала у Анатолія Тіори усі його документи й викинула їх у сортир прокуратури теж була закрита Кирилом Шорісом "за відсутністю складу злочину".


Пограбування квартири покійного батька Віталія Левицького було перекваліфіковане з "кражі" в "незаконне проникнення в житло". Справу по вбивству Олександра Левицького взагалі не завели.

Словом, Кирилка Шоріс, товстопикий гладунець, бєпрєдєльнічал як хотів. Тепер ця падлюка очолить слідство, і заведе у Подільську поліцію відкати, збір дані нагору, фальсифікації справ. Регіонали повернулися!

За нашою інформацією, це призначення проштовхнув відсторонений від роботи заступник начальника поліції Анатолій Конєвщинський!

Як колись свого дружбана Курочкіна.

Хоча Толік-Нолік і відсторонений, від продовжує керувати роботою відділку, роздаючи накази підлеглим. Тобто, велике цабе Конєвщинський плював на наказ генерала Головіна. Він зневажає накази керівника Одеської поліції!

Конєвщинський підтягує свої корумповані кадри, оточуючи Миколу Піщанського безвихіддю.

Які гарні починання можна започаткувати із хабарниками і сєпарами на кшталт Конєвщинського і Шоріса?

Оці?


Чи може Шоріс забув сфальсифіковані протоколи?

Усі вони є в архіві редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ!

Добре, Кирилка, що ти виліз із схрону. Вже час когось із продажних ментів посадити показово, ти - перший у черзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар